FOREDRAG

Jens-Christian Holm er en inspirerende, energisk og øjenåbnende foredragsholder med en stor viden hvad angår børn, ernæring, trivsel og opdragelse. Jens-Christian Holm har taget initiativ til en behandlingsklinik som i de senere år har demonstreret nogle af de stærkeste resultater i verden og som i øjeblikket udbredes til andre børneafdelinger og kommunale klinikker i Danmark samt i udlandet. 

Behandlingsmodellen er funderet på en indsigt om at svær overvægt er en kronisk sygdom, at svær overvægt reguleres af et særdeles effektivt hormonsystem som tilstræber at bibeholde fedtet i kroppen og på en grundlæggende ny sundhedspædagogik. I 2014 har 8 kommuner rapporteret at 77 % af de svært overvægtige børn og unge har reduceret deres grad af overvægt, mens Hillerød børneafdeling i 2015 viste at 75 % af svært overvægtige børn taber sig, hvilket viser at sundhedspædagogikken fungerer. Jens-Christian Holm er flittigt citeret i medierne og har medvirket i flere TV programmer (eksempelvis Generation XL på DR1 og Fedt, Fup og Flæskesteg på DR2).

 

Jens-Christian Holm har udgivet bogkapitler om emner i relation til børneovervægt samt 2 børnebøger (Det lille Egern og Det Store Vand) udover en række videnskabelige publikationer om emner vedrørende vægtregulation, behandling af børneovervægt samt komplikationer til børneovervægt (forhøjet blodtryk, fedtlever, forhøjet kolesterol, prædiabetes m.m.). Ligeledes er han leder af det EASO nedsatte europæiske ekspertråd for overvægtige børn samt udvalget for overvægtige børn nedsat af danske børnelægers forening. Jens-Christian Holm præsenterer nemt disse perspektiver i mere generelle vendinger, som er tilgængelige for alle, ikke mindst fordi konsekvenserne af disse tanker er relevante for de fleste.

Jens-Christian Holm kan kontaktes enten personligt eller via nedenstående bureauer:

http://www.athenas.dk/jens-christian-holm-foredrag-vaegttab-trivsel-boern-sundhed.htm?gclid=CKvFruWQ2cACFUoMcwoduaAAFw

​Kursusdatoer for fagpersoner

Kursus 1: 29. - 30. august 2017

                 24. - 25. oktober 2017

                 30. - 31. januar 2018

NYT Patientkursus: 31. oktober 2017

Hvis du ønsker at reservere plads på et kursus eller har spørgsmål så kontakt overvaegt.behandling@gmail.com

Kursus 2: 21. - 22. november 2017

                  13. - 14. marts 2018

Kursus 3: 5. - 6. december 2017

                  5. - 6. juni 2018

​​

Brush-Up: 11. april 2018

(for kursister der har deltaget i alle 3 kurser)

Firmaoplysninger​

JENS-CHRISTIAN HOLM
Bellmansgade 15 st tv.

2100 København Ø

CVR: 28050542

Kontaktoplysninger​

Telefon:  00 45 26 20 75 33

Privat e-mail: j-c@dadlnet.dk 

Firma e-mail: overvaegt.behandling@gmail.com 

Følg os på de sociale medier

fb-f-logo__blue_29  Følg os på Facebook

twitter-bird-white-on-blue  Følg os på Twitter