Kurser

Jens-Christian Holm udbyder kurser i behandling af overvægtige børn, unge og voksne. Der er udviklet kursusprogrammer til både træning i den pædagogiske metode til at kompetanceudvikle fagprofessionelle samt specifikke vægttabs- og opfølgningskurser henvendt til mennesker med overvægt og svær overvægt.  


Kurser for fagprofessionelle.
​​Den pædagoggiske metode er evidensbaseret og medfører vægttab hos 75-90 % af  børn, unge og voksne med svær overvægt en lav timeinvestering per år. Årsagen til den effektive behandling med et lavt timeforbrug er primært den direkte og effektive kommunikation, som på én gang kommunikerer alvoren bag de tilgrundliggende problemstillinger, men som samtidig drager omsorg for de problemstillinger som ofte er vanskelige.

Kursus 1, for fagpersoner: Introduktionskursus. Definition og forekomst af overvægt, sygdomsspektrum, vægtregulation, komplikationer til overvægt, behandlingsmetode og den nye pædagogik.

Kursus 2, for fagpersoner: Opfølgningskursus. Forventninger til behandlingsforløb,  kropssammensætning, justering på behandling, relapse, drop-out, etik, normalisering, afslutninger og behandlingens direkte og indirekte effekter.

Kursus 3, for fagpersoner: Fordybelseskursus. Nuancering, empati, autenticitet, selv-identifikation, udfordringer og forestillinger, modstand, autoritet, den vanskeligt behandlelige patient, lidelse, perspektiv og paradigmeskift.

Brush-up kursus, for fagpersoner: Kursisternes udfordringer. Triangulering af virkelighed, lidelse og nødvendighed, leptin forståelse, kommunikationsflow og rytme, at gøre patienten nem.

Temadag

​En temadag kan være vigtig for de kolleger der ikke har været på Kursus 1-3 og som oftest behøver en bred orientering om behandlingsmodellens principper, baggrund og værktøjer. En sådan temadag foregår gerne på din arbejdsplads og hovedformålet er, at grundforståelsen af behandlingsmetoden også bliver bredt ud til det personale der ikke har været på Kursus 1-3 med henblik på at harmonisere og given en fælles grundforståelse overvægt og dens behandling i den kliniske hverdag.​

Kurser for mennesker med overvægt/svær overvægt.​

Vægttabskurser, start: Kurset er et paradigmeskifte i forståelsen og behandlingen af overvægt og svær overvægt hos børn, unge og voksne. På kurset opnår den enkelte en skræddersyet behandlingsplan der ledsages af et 3 måneders abonnement med DrHolmApp.dk der således følger op på behandlingen.

Vægttabskurser, opfølgning: Kurset er et opfølgningskursus og tager udgangspunkt i de udfordringer som behandlingsplanen medfører i dagligdagen. Kurset ledsages af et 3 måneders abonnement med DrHolmApp.dk der således følger op på behandlingen

Forældre og opdragelse.

Forældrekursus: Kurset har fokus på opdragelse af børn og unge med fokus på værdier, grænsesætning og hvad der egentlig er det bedste for barnet. 

Rating 1-5 hvor 5 er bedst.

Jens-Christian Holm samlet score 4.71 

Rikke Melskens samlet score 4.54 

Et lille udkast af udtalelser​

​Kontakt os gerne for spørgsmål

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail eller telefon. Andre og specifikke kursusforløb kan aftales individuelt. Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen ’kontakt’. Vi ser frem til at høre fra dig!​​

Flere udtalelser

”Vil gerne på kursus 4 - man bliver dygtig af det her”

Sundhedsplejerske Rikke Thomsen, Kolding Kommune, K3 juni 2017​

”Meget autentisk forløb – foredrag – vidensformidling – spørgsmål. Forsæt på samme måde, fint at der ikke er et hav af powerponit og forstyrrende elementer. Så befriende at der ikke er gruppearbejde. Bare autentisk fremstilling af en meningsfuld og respektfuld metode der har barnet i fokus”

Sundhedsplejerske Pia Jønsson, Lyngby-Taarbæk Kommune, K3 juni 2017​

”En fornøjelse at møde så engagerede og levende undervisere. Det har været meget udbytterigt og jeg glæder mig allerede til næste kursus”.

Sundhedsplejerske Grete Lorenzen, Thisted Kommune, K2 april 2017

”Bare så fantastisk! Giver mening”

Pia Jønsson, sundhedsplejerske, Lyngby-Taarbæk Kommune, K2 april 2017​

”Rigtig dejligt med Brush Up – det var tiltrængt. Superdejligt med grundig leptin-gennemgang”

Sundhedsplejerske Lene N.Pedersen, Vejle Kommune, Brush Up 2017​

”Jeg havde rigtig meget brug for denne Brush Up til igen at ”stille skarpt” på behandlingen og paradigmeskiftet. Jeg håber at det kan blive et årligt kursus. God vekselvirkning mellem praksiseksempler og teori”

Sundhedsplejerske Line Egebjærg, Lyngby-Taarbæk Kommune, Brush Up 2017​

”Fantastisk at blive opdateret og få ryddet op i dårlige vaner. Godt at høre hvordan det går i andre kommuner. Meget givende at få diskuteret svære cases som vi alle står i”

Brush-Up 2017​

”Kunne dette Brush-Up blive en årlig begivenhed? Rigtig god dag”,

Brush-Up 2017​

”Meget lærerigt. I har givet mig blod på tanden til at komme i gang”

Cathrine Daugaard, sundhedsplejerske, Faxe Kommune, K1 feb 2017​

”Meget givende at overvære forundersøgelsen LIVE. Kontruktivt for mig at høre understregningen af at det er Holbæk-metoden vi skal benytte – ikke en lileput model efter egen forståelse. PARADIGME-SKIFTET blev forklaret tydeligt. Hjælp patient til selvindsigt og handlekompetence.”

Birte Harreby, ledende sundhedsplejerske, Vejle Komme, K1 feb 2017​

”går herfra med fornemmelsen af at det banale er genialt!. Ydmyg overfor opgavens kompleksitet, men samtidig topmotiveret til at komme i gang hjemme i kommunen. Har fået en bunke håndgribelig værktøjer – TAK!”

Camilla Kvanner Aasvang, sundhedsplejerske, Fredensborg Kommunee, K1 feb 2017​

”Dejlig enkel og meget konkret metode. Let og tilgængelig at implementere”

Helene Harder, sundhedsplejerske, Solrød Kommune, K1 feb 2017​

”Jeg er imponeret over den entusiasme og engagement I begge besidder. Umuligt ikke at blive inspireret og motiveret til metoden. Et super godt kursus. Glæder mig til april!

Gitte Wettergren Boysen, sundhedsplejerske, Dragør Kommune, K1 feb 2017

”Kurset har fuldt ud levet op til mine forventninger. Særligt blev jeg rigtig glad for at vi kom igenne leptins biokemiske respons i hjernen. Stor ros til jer begge”

Per Nielsen, næstformand i Adipositasforeningen, K1 feb 2017​

”I Nordfyns Kommune har vi været i gang med Holbæk-metoden, det glæder jeg mig til at komme hjem og være en del af. Klar og tydelig gennemgang af metoden. Godt materiale”

Anny Bak, sundhedsplejerske, Nordfyns Kommune, K1 feb 2017

”Fantastisk med den eksistentielle zentilgang til overvægt på K3. Det gør mig fri som behandler og dermed kan jeg møde barnet i ens lidelse og virkelighed. Jeg bliver tydelig, klar og skaber og evdstår dermed med min autoritet og autencitet. Der er så meget kærlighed”

Sundhedsplejerske Helle Nielsen, , K3 dec 2016​

”Super godt kursus – fedt redskab til et vigtigt arbejde”

Malene Bøgsted,Egedal Kommune, K2 nov. 2016​

”fantastisk inspirerende og til tider gribende undervisning”

Sundhedsplejerske Grete Nybo Lorenzen, Thisted Kommune K1, okt. 2016​

”En helt ny måde for mig at forstå hvorfor det er så svært at behandle overvægt, men nu kan jeg gøre det konkret og føler mig godt rustet til at gå i gang. Det gør op med mange års tænkning og læring. Har lært en ”ny kunst” og vil fremover være autoritært/faglig/professionel”

Pædiatrisk praksissygeplejerske Sussi Holm, Odense, K1 okt. 2016​

”Super godt og intenst kursus! ”

Sundhedsplejerske Mia Borgstrøm, Brøndby Kommune, K1 okt. 2016​

”Altid dejligt at blive ”rusket op i” og få sat ens arbejde med overvægtige børn og familier i perspektiv”

Sundhedsplejerske Annemette Burkal, Hvidovre Kommune, K3 juni 2016​

”Kurset har været supergodt og relevant efter vi har arbejdet med Holbæk-metoden i praksis i nogle år. Kurset har haft fokus på en række meget brugbare og relevante emner og redskaber til brug for vores videre praksis. Givet stof til refleksion og omtanke”

Sundhedsplejerske Gitte Viuff Bak, Egedal Kommune, K3 juni 2016​

”Jeg er så glad for dette materiale, da jeg som sundhedsplejerske har stået og været fuldstændig 100% magtesløs ift. At hjælpe børn med hvad de skal gøre og forholde sig til ift. Overvægt! Så tak!!! Skønt.

Sundhedsplejerske Gitte Gormsen, Egedal Kommune, K3 juni 2016​

”Endelig er der kommet en børnelæge som på trods af befolkningens liberale holdning til den ”mig-bestemmende” generation formår at bringe budskabet ud i lyset. Rigtig godt at huske os på at: ”Viden er magt” og at den slags magt af autoritet er SUNDHEDSFREMMENDE og det er vores fornemmeste og vigtigste opgave. TAK for det”

Sundhedsplejerske Zorana Hougaard, Egedal Kommune, K3 juni 2016​

”Igen godt og relevant kursus, som inspirerer og giver energi til at fortsætte. Jeg har fået helt styr på leptin.” ,

Sundhedsplejerske Inge Bonde, Gribskov Kommune, K3 maj 2016​

”Godt, præcist og brugbart – jeg glæder mig til at kunne hjælpe overvægtige børn – nu med et forhåbentligt bedre resultat!

Sundhedsplejerske Charlotte Frøsig Hansen, Dragør Kommune, K1 april 2016​

”Det vi har ventet på/savnet – vi glæder os til at komme i gang! ”

Sundhedskonsulent Maria Nube, Dragør Kommune, K1 april 2016​

​”Dynamisk og levende oplæg med rigtige historier og statussamtaler”

K2 marts 2016, sundhedsplejerske Helle Nielsen, Greve Kommune

”Føler mig godt klædt på til at behandle børnene – meget spændende viden/baggrundsviden”,

K2 oktober 2015, Susanne Matthiessen​

”I er topdygtige til det I gør”,

K2 oktober 2015, kost- og motionskonsulent Christina Olrik, Rødovre Kommune​​

”Inspirerende og fyldt med energi. Fedt kursus!!!”

K2 oktober 2015 Susanne Langberg, sundhedsplejerske Aabenraa Kommune​

”At være med til at forstå et paradigmeskifte giver håb for alle overvægtige. Forundersøgelserne var praksisnære og super brugbart. Mere af det”

Sundhedsplejerske Helle Nielsen, Greve Kommune, K1 sep. 2015

​”Enig i at det er et paradigmeskift – et meget velkomment paradigmeskift”

Sundhedsplejerske Merete Holm, Hvidovre Kommune, K1 sep. 2015​

”Fantastisk drive og energismitte fra begge undervisere”

Sundhedsplejerske Susanne Langberg, Aabenraa Kommune, K1 sep. 2015

”Jeg har virkelig fået rykket ved min opfattelse af overvægt og behandlingen af overvægt. Det har været et meget udbytterigt kursus. Super godt med samtalerne med familierne. Det har givet et godt grundlag til selv at komme i gang.”

Sundhedsplejerske Lone Dam Pedersen, Silkeborg Kommune, K1 sep. 2015​

”Godt at mærke jeres gejst og blive smittet af den”

Skolesundhedsplejerske Anita Aagaard Andersen, Tønder Kommune, K1 maj 2015​

”I er dygtige og fantastisk inspirerende”

Sundhedsplejerske Jannie Delcomyn, Køge Kommune, K1 maj 2015​

​”Fået så meget ny viden, og så meget er faldet på plads og det giver så god mening. Glæder mig til at komme hjem og dele ny viden”

Sundhedsplejerske, Sidsel Hartkopp, Køge Kommune, K1 maj 2015​

”Dejligt at få mulighed for at stille spørgsmål som har været samlet efter at have prøvet kræfter med Holbæk-metoden”

Sundhedsplejerske Ulla Birgithe Meyer, Egedal Kommune, K2 april 2015​

”Jeg er utrolig taknemmelig over at få mulighed for at kunne være med til at udbrede Holbæk-metoden. Tak”

Susie Aagaard, Sygeplejerske, Center for døvblindhed og høretab, Aalborg, K2 april 2015

”Meget spændende kursus hvor mange ting falder på plads/bliver slået helt fast ift. kursus 1”

Sundhedskonsulent Malene Bach, Norddjurs Kommune, K2 april 2015​

”God ping-pong mellem undervisere og kursister, fint fleksibelt dagsprogram tilpasset hvad der nu dukker op”

Sundhedsplejerske Birgitte Blok, Brøndby Kommune, K2 april 2015

”Kurset er så berigende - giver masser af inspiration til det videre arbejde med disse familier”

Sundhedsplejerske Trine Smedegaard Steenholt, Egedal Kommune, K2 april 2015

”Super informativt og inspirerende kursus – man kan ikke andet end få lyst til at udbrede metoden til ens egen kommune”

Sundhedskoordinator Ann-Julie Grøsfjeld Halberg, Hvidovre Kommune K1 sep 2014

”Supergodt kursus – meget levende og inspirerende. Begge undervisere er ildsjæle der leverer et pat gode dage. Tak. ”

Sundhedsplejerske Mettelene L. Rosenlund, Greve Kommune K1 sep 2014

”Et meget lærerigt og informativt kursus. Meget professionelt og stringent styring – dejligt. Glad for at der ikke blev brugt tid på dikkedarer, men at vi gik direkte til sagen!"

Sundhedskonsulent Anders Ring, Mariagerfjord Kommune K1 sep 2014

”Superinspirende kursus, har givet stor lyst til at arbejde med metoden. Dejlig konkret, uden for mange fyldord og overflødige forklaringer”

Sundhedsplejerske Linette Vad, Gribskov kommune K1 sep 2014

”Fantastisk godt kursus”

Sundhedsplejerske Susan Tanzer, Lejre Kommune K1 sep 2014

”Det mest udbytterige kursus, jeg nogensinde har deltaget i. Det er brugbar teori og praksis og svar på alle dilemmaer jeg står i. Det kommer til at være afgørende for vores videre arbejde med overvægtige børn. Vi skal hjem og være mere effektive. Jeg forventer at mit arbejde bliver mere tilfredsstillende”

Sundhedskonsulent Stinne Pauls, Mariagerfjord Kommune K1 sep 2014

"Jeg synes det har været spændende og brugbart. Det er rart at gå herfra med et redskab i baghånden som er til at gå til og gjort forståeligt. Der var nye informationer som har gjort min forståelse af børnenes og familiernes kamp for overvægten meget bedre.

​Jeg føler mig klædt på til det ”praktiske” arbejde, og givet mig kamplyst til at hjælpe børnene og deres familie. Det har fået mig til at tænke over min egen behandlerrolle og hvor stor betydning autenciteten har”​

”Fået så meget ny viden, og så meget er faldet på plads og det giver så god mening. Glæder mig til at komme hjem og dele ny viden”
Sundhedsplejerske, Sidsel Hartkopp, Køge Kommune, K1 maj 2015

​”Perfekt kombination af teori, praksis pga. det afvekslende flow med forundersøgelser, skift mellem Rikke og Jens-Christian. Tak for indsigten og den berigende viden og erfaring samt den ærlige deling af al jeres viden og erfaring” Kostvejleder Christina S. Olrik, Rødovre Kommune, K1 sep 2015​

”Fantastisk drive og energismitte fra begge undervisere” Sundhedsplejerske Susanne Langberg, Aabenraa Kommune, K1 sep 2015

”Inspirerende og fyldt med energi. Fedt kursus!!!”, K2 oktober 2015 Susanne Langberg, sundhedsplejerske Aabenraa Kommune

”Det er så dejligt inspirerende med den energi og optimisme”, K2 oktober, Sundhedsplejerske Inge Bonde, Gribskov Kommune

”I er topdygtige til det I gør”, K2 oktober 2015, kost- og motionskonsulent Christina Olrik, Rødovre Kommune

​”Føler mig godt klædt på til at behandle børnene – meget spændende viden/baggrundsviden”, K2 oktober 2015, Susanne Matthiessen

”Enig i at det er et paradigmeskift – et meget velkomment paradigmeskift” Sundhedsplejerske Merete Holm, Hvidovre Kommune, K1 sep 2015

"Jeg synes på alle måder at kurset er velplanlagt, informativt og giver god forståelse for at overvægt er en kronisk sygdom. Jens-Christian og Rikke supplerer hinanden rigtig godt, også når det ind imellem går lidt stærkt med det der skal nås at siges. Det er supergodt at man ser 2 forsamtaler. Så er det meget nemmere at forstå hvad det er I kan” Sundhedsplejerske

Annemette Christensen, Greve Kommune, K1 sep 2015

”Har rustet mig til at starte op med overvægtsklinikken i meget høj grad”

Sundhedsplejerske Annette Mølller, Thisted Kommune, K3 juni 2017​

”Fantastisk inspirerende og brugbart kursus”

Sundhedsplejerske Grete Lorenzen, Thisted Kommune, K3 juni 2017​

”Super godt kursus om en dansk, banebrydende metode til behandling af svær overvægt – som forhåbentlig snart bryder gennem muren nationalt som internationalt”

Sundhedsplejerske Randi Heide Østergaard, Morsø Kommune, K2 april 2017​

”Kurset er meget meningsfuld og brugbart ude i det virkelige liv som sundhedsplejerske. Tak for dejlig inspiration”.

Anna Katrine Markvardsen, sundhedsplejerske, Kerteminde Kommune, K2 april 2017​

”Fantastisk at få genopfrisket viden og stemt af med egne erfaringer. Skønt at finde ud af hvorfor det jeg gør hver mandag i Horsens Kommune er vigtigt!! Dejligt at være med til at reflektere over hvor meget mne egne forestillinger er i spil i mit arbejde”.

Sundhedsplejerske Rita Øhlenslager, Horsens Kommune, Brush Up 2017​

”Brush-Up dagen fløj afsted. Meget interessant – vigtigt at få sin viden afpudset!! Jens-Christian i højt tempo, men meget relevant når man arbejder med overvægt i kommunerne. I skal forsætte med at lave årlige Brush-Up dage – please!” Kirsten Dahlgaard, sundhedsplejerske Lyngby-Taarbæk, Brush Up 2017​

”Meget vigtigt for vores arbejde med et årligt Brush-Up. Inspirerende dag!”,

Gitte Just Wegenberg, diætist, Brush-Up 2017​

”Det hele blev vendt på hovedet… på den gode måde!”

Lene Starling Juhl, konsultationssygeplejerske, lægepraksis Roskilde, K1 feb 2017​

”Et meget lærerigt kursus med rene fakta og nem enkel metode til at komme i gang. Har fået stor interesse i at komme i gang og med til kursus 2 og 3. Meget dygtige undervisere på hver deres måde: Jens-Christian med hans direkte kommunikation, men også at han har sine holdninger ift at hjælpe overvægtige børn. Rikkes smilende sind og evne til at se tingene fra en anderledes vinkel, men samtidig indenfor metoden. Glæder mig meget til næste gang”

Majbritt Damgaard-Eilsø, sundhedskonsulent, Vejle Kommune, K1 feb 2017​

”Rigtig godt kursus med mega engagerede fagpersoner der arbejder professionelt og ordentligt… i dyb respekt for børn og unge med svær overvægt!”

Randi Heide Østergaard, sundhedsplejerske, Morsø Kommune, K1 feb 2017​

”Fantastisk at få en kompliceret problematik gjort enkel. Få en enkel, forståelig og videnskabelig forklaring på hvorfor de mange tiltag familierne har prøvet ikke har virket. Fået gode konkrete redskaber med hjem”

Elisabeth Hastrup Højsted, sundhedsplejerske, Fredensborg Kommune, K1 feb 2017

”Et godt fagligt, empirisk funderet kursus. Meget konkret”

Eva Mechlenburg-Vrou, sundhedsplejerske, Solrød Kommune, K1 feb 2017

”Det faglige udbytte er enormt og jeg føler mig klædt på at anvende metoden i praksis. Det er en stor hjælpe at der følger så meget anvendeligt materiale med. Jeg fornemmer at alle har siddet på kanten af stolene, dels fordi stoffet er spændende, dels fordi at vi bliver ”rusket” i vores gængse opfattelse/forståelse af hvordan behandling/vejledning gribes an”

Tina Henriksen, privat praktiserende kostvejleder, Holbæk, K1 feb 2017​

”Fængende, forrygende, fedt kursus. Top relevant”

Annemette Mørup Schmidt, sundhedsplejerske, Vejle Kommune, K1 feb 2017​

”Super fint kursus hvor brikkerne fra de 2 foregående kurser falder på plads. Forståelsen for leptin og at det er en kronisk sygdom sidder nu helt på plads for mig. Formidlingen af undervisning er som altid spændende og man bliver helt fanget ind. Godt med inddragelse af vores praksiserfaringer samt surprisen”

K3, dec 2016​

”God fokus på behandlerens rolle i de forskellige cases. Giver et godt perspektiv i de opfølgende behandlerforløb”

K2, nov. 2016​

”Meget tydelig og sikker formidling”

Diætist Ingrid Wittus, Skanderborg Kommune, K2 nov. 2016​

”Et rigtig godt kursus der giver stof til eftertanke og blod på tanden til at hjælpe overvægtige børn når jeg kommer hjem”

Helene W. Olsen, Ernæringvejleder, Kolding Kommune, K1 okt. 2016​

”Meget imponeret over den pædagogiske indgang til undersøgelse og den virkelige empati overfor patienten den er udtryk for. Fantastisk at kunne fjerne skyld og skam fra patienten”

Produktionskoordinator Tina Havndrup K1, okt. 2016​

”Kurset har givet mig en øget klarhed på og bevidsthed om betydningen af klar tale og det at arbejde med egen autoritet”

Sundhedsplejerske Anette Møller, Thisted Kommune, K1 okt. 2016​

”Kursus 3 fik samlet pædagogikken i metoden så redskaberne står endnu mere skarpe og sundhedsplejerskerne er rustet i behandlingen af de overvægtige børn”

Leder af sundhedsplejen i Egedal Kommune Nina Rasch, K3 juni 2016​

”Bruger den nye viden/tilgang i alle funktioner i mit job. Oplever at have taget min faglighed og autoritet tilbage. Er superglad for min genvundne autoritet og sikkerhed”

Sundhedsplejerske Merete Holm, Hvidovre Kommune, K3 juni 2016​

”Tak for et fantastisk inspirerende kursus. Det giver så meget energi g ”gå-på-mod” i arbejdet med familierne. Denne nye tilgang og redskabet er nødvendigt for at vi kan hjælpe familierne”

Line Egebjærg, sundhedsplejerske, Lyngby-Taarbæk Kommune, K3 juni 2016​

”Rigtig vigtige og gode pointer med magtaspektet og forståelsen af at sætte konteksten i det vigtige perspektiv. God gennemgang af svære cases så man kommer tilbage til perspektivet”

Sundhedsplejerske Pernille Kramer-Jørgensen, Egedal Kommune, K3 juni 2016

”Kursus 3 har som de to forrige kurser været meget inspirerende og lærerige”.

Sundhedsplejerske Linette Vad, Gribskov Kommune, K3 maj 2016​

”I er meget inspirerende i jeres formidling, fordi I er direkte og brænder igennem med jeres budskaber”

Forstander Julemærkehjemmet i Hobro, Lise Claesson, K1 april 2016​

”Jeg tager med herfra, at overvægt er en sygdom, der skal anerkendes og behandles lige som alle andre sygdomme. Det synes jeg er vigtigt også at give videre til familierne derude”

Sundhedsplejerske Barbara Henriksen, Dragør Kommune K1 april 2016​

”Super godt. Glæder mig til at komme i klinikken igen og prøve tingene af. Er bl.a. blevet mere bevidst om at være meget skarp og undgå for mange kompromiser”

K2 marts 2016, sundhedsplejerske Lone Dam Pedersen, Silkeborg Kommune​

”Jeg er positivt overrasket over hvor meget pædagogikken fylder – eller skal fylde for at metoden virker. Fik forståelse af hvor vigtigt det er at autoriteten bevares. Troede først ikke at kursus 2 ville gøre en forskel, men jeg blev meget klogere. Det handler om meget mere end 22 punkter”

K2 marts 2016, sundhedsplejerske Mette Lacor, Assens Kommune​

”Autentisk, empatisk og konkret. Meget inspirerende og brugbart”,

K2 oktober 2015, Marianne Hallberg

”Det er så dejligt inspirerende med den energi og optimisme”,

K2 oktober, Sundhedsplejerske Inge Bonde, Gribskov Kommune​

”Får lyst til straks at implementere modellen i egen kommune”

Sundhedsplejerske Helle Enevoldsen, Aabenraa Kommune, K1 sep. 2015​

”Jeg synes på alle måder at kurset er velplanlagt, informativt og giver god forståelse for at overvægt er en kronisk sygdom. Jens-Christian og Rikke supplerer hinanden rigtig godt, også når det ind imellem går lidt stærkt med det der skal nås at siges. Det er supergodt at man ser 2 forsamtaler. Så er det meget nemmere at forstå hvad det er I kan”

Sundhedsplejerske Annemette Christensen, Greve Kommune, K1 sep. 2015​

”Et meget inspirerende kursus, yderst relevant for arbejdet med de overvægtige familier. Paradigmeskiftet er vist ordet der har sat sig fast i mig. Glæder mig til arbejdet indenfor dette felt”

Sundhedsplejerske Line Egebjærg, Lyngby-Taarbæk Kommune, K1 sep. 2015​

”Perfekt kombination af teori, praksis pga. det afvekslende flow med forundersøgelser, skift mellem Rikke og Jens-Christian. Tak for indsigten og den berigende viden og erfaring samt den ærlige deling af al jeres viden og erfaring”

Kostvejleder Christina S. Olrik, Rødovre Kommune, K1 sep. 2015​

”Meget meget relevant, inspirerende, konkret og brugbart”

Sundhedsplejerske Marianne Gaardbo Pedersen, Billund Kommune, K1 maj 2015​

”Fantastiske oplæg fra to entusiaster”

Sundhedskonsulent Charlotte Baeré, Køge Kommune, K1 maj 2015​

”Rigtig godt op følgende kursus – det har hjulpet mig i gang mentalt – skal nu i gang med børnene og familierne og glæder mig!!”

Sundhedsplejerske Gitte Gormsen, Egedal Kommune, K2 april 2015​

”Super fint – klart, professionelt. Får gode ting med hjem. Godt højt niveau”

Sundhedsplejerske Gitte Viuff Bak, Egedal Kommune, K2 april 2015

”Dejligt at få et boost af jeres energi og erfaring! Gode og kompetente svar og forklaringer”

Sundhedskonsulent Anders Ring, Mariagerfjord Kommune, K2 april 2015

”I er rigtige gode til at høre os og give feedback / svar på spørgsmål”

Sundhedsplejerske Gunn Andersen, Brøndby Kommune, K2 april 2015​

”Jeg tror først det er nu, at det virkelig er gået op for mig at overvægt er en kronisk sygdom”

Sundhedskonsulent Stinne Pauls, Mariagerfjord Kommune, K2 april 2015

”Dejlig konkret tilgang til at arbejde med vægttab”

Sundhedsplejerske Tina Sigh Halling, Egedal Kommune, K2 april 2015

”Kompetente, dygtige undervisere. God stemning og humor”

Sundhedsplejerske Trine Gjerløff, Egedal Kommune, K2 april 2015

”SUPER GODT! Dejligt med et kursus i simpel praksis som hjælper mange børn og familier til at bekæmpe noget som er svært og fylder en del i hverdagen! ” Fysioterapeut Anita Andersen, Aalborg K2 april 2015

”Dejligt at få et boost af jeres energi og erfaring! Gode og kompetente svar og forklaringer” Sundhedskonsulent Anders Ring, Mariagerfjord Kommune, K2 april 2015

”Godt at mærke jeres gejst og blive smittet af den”
Skolesundhedsplejerske Anita Aagaard Andersen, Tønder Kommune, K1 maj 2015

”Et meget lærerigt og informativt kursus. Meget professionelt og stringent styring – dejligt. Glad for at der ikke blev brugt tid på dikkedarer, men at vi gik direkte til sagen!”
Sundhedskonsulent Anders Ring,
Mariagerfjord Kommune

”Jeg har virkelig fået rykket ved min opfattelse af overvægt og behandlingen af overvægt. Det har været et meget udbytterigt kursus. Super godt med samtalerne med familierne. Det har givet et godt grundlag til selv at komme i gang.” Sundhedsplejerske Lone Dam Pedersen, Silkeborg Kommune, K1 sep 2015

”Et meget inspirerende kursus, yderst relevant for arbejdet med de overvægtige familier. Paradigmeskiftet er vist ordet der har sat sig fast i mig. Glæder mig til arbejdet indenfor dette felt”

Sundhedsplejerske Line Egebjærg, Lyngby-Taarbæk Kommune, K1 sep 2015

”Inspirerende og fyldt med energi. Fedt kursus!!!”, K2 oktober 2015 Susanne Langberg, sundhedsplejerske Aabenraa Kommune

​”Autentisk, empatisk og konkret. Meget inspirerende og brugbart”, K2 oktober 2015, Marianne Hallberg

”Føler mig godt klædt på til at behandle børnene – meget spændende viden/baggrundsviden”, K2 oktober 2015, Susanne Matthiessen

”Enig i at det er et paradigmeskift – et meget velkomment paradigmeskift” Sundhedsplejerske Merete Holm, Hvidovre Kommune, K1 sep 2015

"At være med til at forstå et paradigmeskifte giver håb for alle overvægtige. Forundersøgelserne var praksisnære og super brugbart. Mere af det” Sundhedsplejerske Helle Nielsen, Greve Kommune, K1 sep 2015

”Får lyst til straks at implementere modellen i egen kommune” Sundhedsplejerske Helle Enevoldsen, Aabenraa Kommune, K1 sep 2015

”Fantastisk inspirerende og brugbart kursus” Sundhedsplejerske Grete Lorenzen, Thisted Kommune, K3 juni 2017

Meget autentisk forløb – foredrag – vidensformidling – spørgsmål. Forsæt på samme måde, fint at der ikke er et hav af powerpoint og forstyrrende elementer. Så befriende at der ikke er gruppearbejde. Bare autentisk fremstilling af en meningsfuld og respektfuld metode der har barnet i fokusSundhedsplejerske Pia Jønsson, Lyngby-Taarbæk Kommune, K3 juni 2017

”Vil gerne på kursus 4 J man bliver dygtig af det her” Sundhedsplejerske Rikke Thomsen, Kolding Kommune, K3 juni 2017

”Har rustet mig til at starte op med overvægtsklinikken i meget høj grad” Sundhedsplejerske Annette Mølller, Thisted Kommune, K3 juni 201

JENS-CHRISTIAN HOLM

Bellmansgade 15 st.tv
​2100 København Ø
​CVR 28050542

Reg.nr. 0520 Kontonr. 590874
​BIC-kode/SWIFT-adresse:SWEESDK22
​IBAN: DK105200000590874

Dr Holm Health Courses​ ApS

Bellmannsgade 15 st.tv
2100 København Ø
​CVR 3924748

Reg.nr 0520 Kontonr. 697638
​BIC-kode/SWIFT-adresse: SWESDK22
​IBAN: DK8905200000697638

DrHolmApp ApS

Bellmannsgade 15 st.tv
2100 København
​CVR: 389754211
​Reg.nr. 0520 Konto nr. 650025

​BIC-kode/SWIFT-adresse: SWESDK22
​IBAN:​ DK0205200000650025