-->

​DrHolmApp Behandler-licensaftale

DrHolmApp.dk yder online behandling til mennesker med overvægt og svær overvægt og hjælper 75% af brugerne til at opnå vægttab. Med afsæt i denne succes tilbydes nu DrHolmApp behandler-licensaftaler der via en behandlerversion giver behandleren et kompetenceløft og dermed sikrer et effektivt og givende samarbejde mellem behandler og patient.

Med en behandler-licens bliver du i stand til hurtigt og sikkert at udarbejde en grundig, individuel behandlingsplan til din patient og derigennem behandle, guide og monitorere behandlingsforløbet. Du vil få adgang til et omfattende bibliotek hvor du kan læse om evidens, forskning, retningslinjer, anbefalinger, kliniske erfaringer og meget mere. Som behandler har du adgang til at oprette notater undervejs i konsultationen og dermed yderligere individualisere behandlingsplanen. Som behandler får du desuden adgang til online-support fra vores behandler-specialister med svar indenfor 2 hverdage.

Dine patienter får ligeledes adgang til DrHolmApp.dk hvor de, foruden deres behandlingsplan, også får adgang til biblioteket og her kan søge svar på mange af de spørgsmål der ofte opstår når en behandling iværksættes. Patienten kan føre dagbog over både kost og motion og følge egen udvikling samt stille spørgsmål til en online supportfunktion. En DrHolmApp Behandler-licensaftale er vurderet til at kunne halvere tidsforbruget hos behandleren med sine patienter.​

Som behandler uddannes du på 4 kurser af 1-2 dages varighed i anvendelsen af DrHolmApp.dk samt Dr Holm modellen som sikrer en effektiv behandling.

En behandler-licensaftale sikrer en konsistent og omhyggelig gennemgang af patientens baggrund og sikrer derved en ordentlig, grundig og værdig behandlingsplan. Derudover sikrer behandler-licensaftalen, at behandlerne har et konsistent vidensniveau og er i stand til at magte sundhedspædagogikken i Dr Holm modellen. Dette medfører en smidig kommunikation og sikrer mere konsistente og effektive behandlingsresultater, mens man samtidig mindsker tidsforbruget.


Dr Holm modellen er kendt for at mindske skyld, skam og selvbebrejdelse hos patienten. Gennem behandlingen håndteres patienten bedre og patienten bliver over tid i stand til at varetage sin egen overvægtsbehandling. 


Kontakt os gerne for yderligere information:
Email: contact@drholmcourses.com

Tlf.: +45 61469960​

Kontakt

Dr Holm
Kalundborgvej 114

4300 Holbæk​

tlf. +45 61469960

email contact@drholmcourses.com 

​Dr Holm

omfatter

Dr Holm
CVR 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR 39247488

Dr Holm App ApS
CVR 38974211