-->

EGENOMSORGSKURSUS - BEHANDLING AF OVERVÆGT​

​​Du inviteres hermed til kurset i behandlingsmetoden, udviklet af overlæge Jens-Christian Holm. Metoden er et paradigmeskifte i behandlingen af overvægt og svær overvægt, og har givet veldokumenterede resultater og tiltrukket international opmærksomhed.​

Egenomsorgskurserne henvender sig til personer, der har overvægt eller svær overvægt, som ønsker at forstå og forholde sig til hvordan man bedst behandler sin overvægt. Pårørende til personer med overvægt kan ligeledes have glæde af de indsigter og perspektiver, som kurset giver i forhold til, hvordan overvægt skal håndteres, for i højere grad at kunne støtte og hjælpe. 

 

​Kurset, der afholdes over en kursusdag, giver dig et bredt og nuanceret indblik i forståelsen af overvægt og svær overvægt. Kurset ændrer din grundlæggende forståelse af svær overvægt, giver dig en effektiv og individualiseret behandlingsplan og klæder dig bedst muligt på til at håndtere din eller andre menneskers overvægt. Kurset giver dig perspektiv til at forstå, hvordan du opretholder en sundere vægt. Derudover inkluderer kurset 3 måneders adgang til DrHolmApp.dk, som indeholder din behandlingsplan, et stort bibliotek, muligheden for at følge sin egen udvikling samt support via e-mail.

Kurset afholdes af undervisere, der alle har lang erfaring fra deres daglige arbejde med at behandle patienter med overvægt og svær overvægt, og som har undervist og uddannet sundhedsprofessionelle til at behandle børn, unge og voksne med overvægt. 

Holbæk-modellen er baseret på en række videnskabelige artikler, der er offentliggjort i internationalt anerkendte tidsskrifter. I en række undersøgelser har metoden vist vægttab hos 65-85 % af patienterne samt reduktioner i højt blodtryk, forhøjet kolesterol og fedtlever og endnu flere opnår en forbedret kropssammensætning. Forældre til patienter reducerer også graden af overvægt, når familier er i behandling. Behandlingsresultaterne er uafhængige af socialklasse, graden af overvægt og 15 hyppige genmutationer, der normalt er forbundet med udvikling af svær overvægt. 

Egenomsorgskursus for privatpersoner:​ Kurset er et paradigmeskifte i forståelsen og behandlingen af overvægt og svær overvægt hos børn, unge og voksne. I løbet af kurset får den enkelte en skræddersyet behandlingsplan, der er ledsaget af et 3-måneders abonnement til DrHolmApp.dk 

Hvis dette kursus lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os via e-mail:

contact@drholmcourses.com

Kommende Egenomsorgskurser

Skriv til os for at høre, hvornår næste Egenomsorgskursus afholdes.

 

​​Kurset afholdes fra kl. 09.00 - 15.30

Pris:

2.500 kr. inkl. moms

Tilmelding:

For tilmelding til Egenomsorgskursus, send e-mail til contact@drholmcourses.com.

Betaling:

Ved betaling sendes en bekræftelsesmail og faktura.

Det er ikke muligt at få kursusafgiften refunderet, hvis afbud sker mindre end 30 dage før kursusafholdelse. 

Citater fra tidligere kursusdeltagere

"Det var et inspirerende kursus og glæder mig til at komme igang."

Vægttabskursus Holbæk, september 2019

"Et rigtig godt kursus med fokus på værktøj og handlingsplan der synliggør de opgaver og vaner der skal ændres for et sundt og godt liv med vedvarende vægttab."

T. Brinch, vægttabs​kursus Kolding, september 2019

"Rigtig godt kursus der forklarer overvægt rigtig godt. Der er desuden rig mulighed for personlig sparring, så det nemt kan overføres til eget liv."

Camilla Schæbel, vægttabskursus Kolding september 2019

"Giver mening hvorfor overvægt er svær at bekæmpe, når man ikke har den nødvendige viden. Kurset her en øjenåbner."​

Vægttabskursus Kolding, juni 2019

"Spændende og meget interessant :-)"

Vægttabskursus Kolding, juni 2019

"​Det har været lærerigt og en øjenåbner med hensyn til ens overvægt samt de problemer som der er"

Vægttabskursus Holbæk, juni 2019

”Det er lidt en øjenåbner, at det ikke kun handler om motivation fra min side. Men at overvægt er en sygdom, og skal behandles som sådan. Så ud med hammeren, skylden og bebrejdelsen. Ind med forståelsen for hvad og hvorfor, det er svært at komme af med overvægt. Godt med nogle handlepunkter at forholde sig til, for at opnå varigt vægttab.”

Tove Anni Jensen, vægttabskursus Holbæk, marts 2019

”Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. De største anbefalinger. Der er nogen der hjælper med at tage hånd om mig.”

Signe B. Suurballe, vægttabskursus Holbæk, marts 2019

”Jeg kan kun anbefale dette kursus. Det har virkelig været en øjenåbner for mig. Specielt hvordan kroppen reagerer på for lidt mad.”

Vægttabskursus Holbæk, marts 2019

”Meget fint. Dejligt evidensbaseret. Professionelt sobert, etisk, troværdigt, klogt, entusiastisk, fakta baseret. Ikke noget humbuk.”

Vægttabskursus Holbæk, marts 2019

”Et rigtigt godt kursus og præsentation af ideen bag kampen mod overvægt. Tilsyneladende nemt at gå til, uden alt for mange restriktioner. Kan godt anbefale til andre.”

Vægttabskursus Holbæk, marts 2019

”Givende på det komplekse plan – dog bekendt med meget af den viden i forvejen, men ville gerne have den dybere forståelse.”

Stina Værenstrøm, vægttabskursus Glostrup, januar 2019

”Tak for forståelsen af, at det ikke handler om motivation. Jeg sad med en taknemmelighed over ikke at føle mig skamfuld. Tak for at sætte det hele i perspektiv. Glæder mig til at komme i gang.”

Tina, vægttabskursus Holbæk, november 2018

”Tak for et super spændende og yderst lærerigt kursus. Som overvægtig har man næsten hørt alle råd i forhold til vægttab, men dette kursus har givet et helt andet og meget mere forståeligt indblik i overvægt. Jeg føler mig meget fortrøstningsfuld med min foranstående livsstilsændring og dette kursus er helt klart et besøg værd.”

Maria Nielsen, vægttabskursus Aarhus, november 2018

”Jeg oplevede at al undervisningen i kroppens forhold til fedtmassen og opretholdelsen af denne, var en øjenåbner – det var vigtigt.”

Anja Budde, vægttabskursus Aarhus, november 2018

”Super godt kursus der gav håb om, at det godt kan lykkes, og en viden om, hvad man kan gøre og at det er tilladt at bede om hjælp.”

Pia, vægttabskursus Kolding, oktober 2018

”Jeg har altid vidst at jeg var motiveret til at tabe mig – selv når det ikke lykkedes. Det var godt at få at vide at der er andre ting end viljen der også påvirker resultatet. Tak for en rigtig fin oplevelse. J”

Laila Reynheim, vægttabskursus Thorshavn (Færøerne), oktober 2018

”Fantastisk at opleve at man bliver taget alvorligt med hensyn til overvægten og at det er en sygdom som jeg skal lære at leve med. Er også blevet bekræftet i hvad jeg har gjort og gør rigtigt og hvad der skal til for at få det bedre, uden motivation. J Tusind tak!”

Martha Sigurstein, vægttabskursus Thorshavn (Færøerne), oktober 2018

”I lytter til vores spørgsmål, og kommer med brugbare svar.”

Tanja Andersen, vægttabskursus Glostrup, oktober 2018

”Jeg fik et chok – og var ved at græde i første afdeling af kurset, for der var så mange ting jeg blev MEGET klogere på. Kurset er givet mig en værdifuld indsigt i hvordan jeg kommer i gang med min livsstilsændring, og hvorfor jeg skal gøre det resten af livet. Jeg glæder mig til at komme i gang!”

Anna Stærk, vægttabskursus Glostrup, oktober 2018

”Tusind tak for denne dag. Der er rigtig mange ting der er faldet på plads nu. Så selvom resten af livet er virkelig langt tid, så kan det bare komme an. Jeg er forberedt nu.

Nathalie Jimenez Jørgensen, vægttabskursus Odense, oktober 2018

”Simpelthen et super godt kursus. Det var enormt givende for mig. Jeg har fået en masse redskaber med mig, som jeg glæder mig til at gøre brug af. Glæder mig til at komme i gang med min personlige behandlingsplan.”

Fie, vægttabskursus Odense, oktober 2018

”Første gang jeg bliver mødt med alvor, af en meget troværdig læge. Jeg græder næsten af glæde. TUSIND TAK!!”

Anette Fjelsted, vægttabskursus Holbæk, september 2018

”Dejligt med et friskt take på noget, der for mig, tydeligvis også flere andre, er et problem og en lang, sej kamp, både i dag men også 24/7 fremadrettet. Og så var det rart med rum til folks historier og problemer samt deres store indlevelse.”

Thor, vægttabskursus Ringsted, august 2018

”Tak for en fantastisk dag, hvor I fik givet os ”perspektiv” for livet.

Merete Lind-Nielsen, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Det er 2. gang i mit liv jeg oplever læger/sygeplejersker tænke hele vejen rundt/helhedsorienteret om mig som menneske. Gør at jeg føler mig taget alvorligt – den direkte tale om overvægt er befriende. En fantastisk dag med ny viden om hvorfor det er så svært. Er klar til at starte resten af mit liv!”

Pia Moesgaard Sørensen, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Jeg har haft en fantastisk dag. Jeg oplever Jens-Christian - & Rikke – som værende empatiske, nærværende, humoristiske – og sammen med deres vanvittige høje faglige viden, rammer de ind i min virkelighed på en relevant, saglig og faglig måde. Jeg føler mig set, hørt, ramt, rørt og rystet. Al skam og skyld er fjernet – og værdigheden er kommet i fokus. Jeg vil resten af livet forsøge at gøre det, der er bedst for mig!”

Jette Them, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Dejligt at blive mødt med respekt og ikke fordømmelse. Super godt kursus med god humor. Gid jeg havde mødt jer for 15 år siden.”

Helle Nielsen, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Det var forløsende at få bekræftet at det er ”summen” af mange faktorer der afgør om man oplever vægttab/vægtøgning. Jeg har hele mit liv kæmpet med overvægt og haft yo-yo vægt igennem en årrække – så forståelsen af dette er et livslangt maraton og ikke en spurt – giver et helt nyt perspektiv.”

Michael Pihl, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Meget nærværende og realistisk kursus/gennemgang af kostplanen. Nemt at forholde sig til. Skønt at man ikke skal veje/måle sin mad af.”

Karina Nielsen, vægttabskursus Holbæk, juni 2018

”Imponerende kursus, mange gode og stærke værktøjer. Kan anbefales til alle mennesker.”

Benjamin Zibrandtsen, vægttabskursus Holbæk, juni 2018

”Jeg ville ønske, at jeg havde mødt jer for 25 år siden. Tusind tak for en meget lærerig og spændende dag.”

Hanne Frederiksen, vægttabskursus Glostrup, maj 2018

”Selvom jeg har fulgt appen i snart 4 måneder, var der alligevel flere ting, der først faldt helt på plads for mig i dag. Jeg har læst bogen, fulgt appen, men alligevel var det en super vigtig dag i dag. Jeg forstår nu, hvorfor de samme spørgsmål stilles hver gang, jeg har konsultation. En lille vægtstigning for kort tid siden, lærte mig, at jeg var faldet af på nogle punkter, og da det blev rettet, kørte vægttabet igen. Jeg taber mig denne gang! Jeg ved det!”

Inger Borgholm, vægttabskursus Aarhus, april 2018

”Jeg føler at jeg er blevet klogere på definitionen af ”overvægt” og hvad det EGENTLIG vil sige, og hvad der sker i kroppen rent fysiologisk. Vi fik alle lavet en behandlingsplan, som blev gennemgået grundigt sådan at man kan få en god start på et livslangt forløb. Jeg er spændt på at se appén og rigtig komme i gang med den.”

Niels Guldager Møldrup, vægttabskursus Aarhus, april 2018

”Fantastisk kursus. Spændende at høre om, og fortalt på en tydelig og forståelig måde. Dejligt at møde Dr. Holm og høre ham fortælle. Dette er første dag i mit nye liv. Tak for det

Annette S. Nielsen, vægttabskursus Aarhus, april 2018

”Super kursus uden så meget hokus pokus – der er ingen lovning på at det er let og hurtigt at tabe sig, men rene ord for pengene og stor respekt for hvordan det er at være overvægtig.”

Louise, vægttabskursus Ringsted, april 2018

”Trygt og godt med en evidensbaseret vej til et varigt vægttab. Man går klogere fra kurset og føler sig klar til kampen.”

Malene Hegn Pedersen, vægttabskursus Ringsted, april 2018

”Spændende og meget lærerigt. Det bliver meget spændende, at komme i gang og finde du af hvor netop mine udfordringer er. Dejligt med ”livline” til den app der er med i kurset.”

Dorte Holm Hansen, vægttabskursus Ringsted, april 2018

”Endelig en løsning der er underbygget. Farvel til skyld og skam. Farvel til at jeg er doven og har rygrad som en regnorm. Sørgeligt at lægestanden ikke vil acceptere jeres videnskabelige dokumentation”.

Bente Nielsen, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tak for et fantastisk godt kursus som virkelig fik brikkerne til at falde på plads. En hel dag kan være et langt kursus, men du formår at holde den kørende så man er tændt hele tiden – fordi der hele tiden kommer guldkorn flyvende. Jeg tror på dig og dit projekt”.​

​Maj Britt Jørgensen, Vægttabskursus Kolding jan 2018​

”Tydelig formidling af budskabet. Slut med skyld og skam. Positiv stemning hele dagen”

Jette Lehmann, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tydelige budskaber – dejligt at overvægt respekteres – så skyld og skam ikke længere er en følgesvend. God stemning og rummelighed”.

Hanne Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Jeg har sådan manglet en enkelt, klar og selvsikker plan. Uden alle mulige fikse ideer der ikke er til at efterleve = nederlag. Jeg har fået troet på at JEG kan lykkedes og at vægttab ikke behøver være styret af hysteriske principper!”

Jette Siim Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Helt igennem en fantastisk dag. Jeg har været overvægtig stort set hele mit liv, har kæmpet med udpræget yoyo-vægt. Nu har jeg endelig fået en forståelse for hvorfor, og en behandlingsplan der kan hjælpe mig! Samtidig er det fantastisk befriende at skylden er fjernet fra mine skuldre”.

Bernet Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget spændende og alt giver pludselig mening ift hvor svært det er at tabe sig så længe man bruger de gamle ”metoder”. Fantastisk dag!”.

Allan Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Kort og godt: Lærerigt og overskueligt. Dejligt at man kan gå hjem og omsætte viden man har fået med det samme”.

Eva Mikkelsen Ewald, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget passioneret, ved noget, siger det som det er – ærligt. Det må være ærlighed sagt med kærlighed. Øjenåbner – vinklen på overvægt – fortalt enkelt”.

Nina Reinert, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Det har været et mega godt, spændende og lærerigt kursus, og jeg tvivler ikke på at det er vejen frem for mig fremover! Kan varmt anbefale kurset!”

Vivi Renée Hedegaard Thomsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Super spændende dag. Tingene gennemgåes i et forståeligt sprog. Så godt at jeg nu har en forståelse for hvordan det med overvægten hænger sammen og hvorfor det er så svært at tabe sig uden at tage på igen. Og jeg går herfra super motiveret og ønsker et opfølgningskursus. Aldrig aldrig mere slankekur!”

Dorthe Lyttinge, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”Fedt at mærke den dybe passion for emnet. Det er afgørende for min motivation og interesse for et varigt vægttab. Dejligt mange fakta! Gode forklaringer og skønt med forståelige visualiseringer”.

Maja Tenna Kayser Vestergaard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”For mange tror de underviser om ting de godt ved i forvejen – men jeg ved og tror at Jens-Christian Holm og Rikke Melskens er de klogeste!”

Frank Vesterggard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”Tusind tak. Tak. Jeg er så glad. Glad for at få muligheden for at deltage i dette kursus. Min bedste beslutning i lang tid. ”

Jonna Schou Hansen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Et meget spændende kursus. Spændende og klart. Noget der kan bruges i den ”virkelige verden”. Klare retningslinjer. Vil gerne høre mere”.

Lisbeth Rafn Jacobsen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Meget brugbart og konkret”.

Joan Andersen. Vægttabskursus den 31. oktober 2017

God og udbytterigt kursus. Som giver stof til eftertanke. God humor og god stemning. Spændende dag. Gik for hurtigt”.

Tina Rasmussen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Fantastik givende dag. Glæder mig til at bruge app´en. Kunne være spændende med opfølgning”.

Michael Schytt Christensen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Dejligt at få taget skyld og skam væk! Troen på at et varigt vægttab kan lade sig gøre er genopstået! ” Pia Makholm, Egenomsorgskursus den 31. oktober 2017

”Rigtig stor ahaoplevelse til forståelse af overvægt. Dejlig overraskelse med en app med en personlig behandlingsplan”.

Thomas Clausen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Meget håndgribelig plan. Jeg glæder mig til at følge den”.

Heidi Olsen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Virkelig godt kursus der giver en baggrundsviden omkring problemet overvægt. Glæder mig til Jens-Christian Holms bog udkommer. Glæder mig til at bruge app´en”.
Britt Olsen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Vil meget gerne anbefale kurset til andre. Er især glad for at høre forklaringen om hvorfor jeg er overvægtig”.

Vægttabskursus den 31. oktober 2017

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der  der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211