-->

Sundhedstjek og helbredsundersøgelser af medarbejdere

Vi tilbyder forebyggende sundhedstjek og helbredsundersøgelser af jeres medarbejdere med særligt fokus på overvægts og dets komplikationer. Undersøgelsen giver den enkelte medarbejder detaljeret indsigt i egen sundhed, og der drages omsorg for at øge medarbejdernes overskud, trivsel og livskvalitet.

Inden undersøgelserne tilbyder vi at holde et fælles oplæg af én times varighed, hvor vi gennemgår sundhed, trivsel og livstilssygdomme (herunder overvægt og dets komplikationer). Her formidles indblik i, hvordan man effektivt reducerer risikoen for at blive syg og skaber grundlag for et sundt liv.

Vores team af sundhedsfagligt personale foretager herefter individuelle undersøgelser af medarbejderne i trygge, professionelle og eventuelt anonyme rammer. Teamet består af læger, diætister, sygeplejersker, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, psykologer og fysioterapeuter – alle med års erfaring indenfor forebyggelse og sundhed.

På baggrund af undersøgelsen udarbejder vi en helhedsvurdering af den enkelte medarbejders helbred. Ved ønsker herom giver vi en individuelt tilpasset handleplan med udgangspunkt i medarbejderens ønsker, håb og forventninger.

Undersøgelserne har til hensigt at fremme den enkelte medarbejders sundhed, der har betydning for dennes livskvalitet, trivsel og tilstedeværelse på arbejdspladsen. Der vil blive udleveret en anonymiseret virksomhedsrapport over den generelle sundhedstilstand i jeres organisation. Dette giver en bedre indsigt i jeres medarbejderes sundheds- og helbredsmæssige udfordringer og kan bidrage til en mere målrettet sundhedsstrategi på jeres arbejdsplads.

Alle sundhedstjek og helbredsundersøgelser foretages som udgangspunkt på arbejdspladsen, forudsat at der stilles et lokale til rådighed. Alternativt er der mulighed for, at jeres medarbejdere kan komme til Dr Holm Health ApS.

Mulighed for at udvide med vægttabskursus og adgang til DrHolmApp.dk

Vi kan udvide tilbuddet med vægttabskurser samt opfølgende kurser, afhængigt af den enkelte medarbejders behov. Vægttabskurset, der afholdes over én kursusdag, giver medarbejderen en bred og nuanceret forståelse af overvægt. Kurset giver medarbejderen en effektiv og individualiseret behandlingsplan, og klæder denne bedst muligt på til, at kunne magte og mestre sin overvægt.

Læs mere om vægt​tabskurset her.

Derudover tilbydes der adgang til DrHolmApp.dk, som er en net baseret platform der styrker medarbejderens kurs mod en sundere tilværelse og bedre trivsel. DrHolmApp.dk giver ligeledes adgang til en individualiseret behandlingsplan.

Gå direkte til platformen her.

Ring på 61464463 eller mail til bogholderi@drholm.com og få et uforpligtende tilbud, skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der  der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211