Efteruddannelse for Almen Praksis

Dr Holm tilbyder efteruddannelse for almen praksis. Kurserne er målrettet praktiserende læger, andre sundhedspersonaler og andre med interesse for emnet. Kurserne er "Overvægt - udredning og behandling i almen praksis" samt "Graviditet og overvægt i almen praksis".

Uddannelsens kurser fungerer både som startkursus for behandlere, der ikke tidligere har behandlet personer med overvægt, men er også relevant med henblik på at raffinere metoden hos behandlere der allerede behandler patienter med overvægt. 

Kursusforløbene er opbygget således, at man, efter første kursus - Kursus 1 (introduktionskurset), kan opstarte behandling og anvende metoden og det tilhørende materiale inklusive digitale systemer. 

Kursus 2 er et opfølgningskursus med fokus på opfølgende behandling, specielt hvad angår udfordringer, forestillinger og ændringer i kropssammensætning, hvor kursisterne inddrages. 

Kursus 3 er et fordybelseskursus, der sætter fokus på det paradigmeskifte, som metoden indebærer, og som viser hvordan man gør vanskeligere patienter lettere at behandle, så de lærer at mestre og magte deres behandling. 

Graviditet og overvægt vil styrke din evne til at håndtere patienter i praksis i forbindelse med graviditet og overvægt. Vi går i dybden med overvægt i forbindelse med graviditetsønske og graviditet. Introduktion til Holbæk-modellen og konkrete redskaber til praksis og modeller til, hvorledes arbejdet med disse patienter kan systematiseres og organiseres til gavn for patienterne og arbejdsglæden for personalet i din praksis. 

Kurser:     

Overvægt - Udredning og behandling i almen praksis -
​Kursus 1
30. - 31. maj 2024, Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

​Graviditet og overvægt i almen praksis:            
​10. - 11. juni 2024, Bornholm Hotels, Strandvejen 79, 3700 Rønne

20. - 21. juni 2024, Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

KURSERNE SØGES GODKENDT AF FONDEN FOR ALMEN PRAKSIS

​Kursusdatoer er med forbehold for ændringer.

​​

Tilmeld dig​ kursus her

(oplever du udfordringer med at tilmelde dig online, da send e-mail til info@drholm.com).

Priser:​

​Praktiserende læger og andre sundhedspersoner: 8.000 kr. ekskl. moms (10.000 kr. inkl. moms)

Særpris for konsultationssygeplejersker: 7.000 kr. ekskl. moms (8.750 kr. inkl. moms)

Andre: 12.000 kr. ekskl. moms (15.000 kr. inkl. moms)

​​Sidste frist for tilmelding:

  • ​Tilmeld dig inden 1. maj og opnå Early Bird rabat på 10%
  • Tilmelding senest 1 uge inden kurset
  • Som betalende deltager er din tilmelding bindende 2 måneder før afholdelse af kurset

Tilmelding:  Tilmeld her

(oplever du udfordringer med at tilmelde dig online, da send e-mail til info@drholm.com)


​Holbæk-modellen er en kompleks kommunikativ og pædagogisk diskurs, der integrerer en lægeløftebaseret ansvarstagelse af en kompleks sygdom, der ofte undervurderes og fejlrubriceres som eksempelvis en behavioristisk behandlingsmodel.
​Holbæk-modellen er rettidig omhu, der omhyggeligt fokuserer på det bedste for patienten med udgangspunkt i patientens sygdomspræsentation og individuelle udfordringer, og bidrager direkte til at mindske skyld, skam og selvbebrejdelse og indirekte mindsker stigmatisering og diskrimination.
​Det er vores årelange erfaring, at en grundig uddannelse over tid er nødvendig for at kunne høste de resultater, som vores evidensgrundlag viser og de indbyggede pædagogiske fordele, som giver en bedre forståelse hos både patient og behandler og dermed gør forløbene i Holbæk-modellen lettere.
​​

Citater fra tidligere kursister

"En øjenåbner. Fået øjnene op for en meget mere kompleks tilgang til overvægt. At se det som en sygdom hos pt. Basis for meget mere lyst til at hjælpe og støtte pt. Tage behandleransvar. Se modstand fra pt. som fokuspunkt til videre arbejde med emnet. Meget fin metode med neutral refleksion ved kommunikation. Man er ikke overvægtig - man har overvægt. Dejligt med redskaber der virker, uden at bruge medicin.

Får lyst at deltage i de næste 2 kurser! Meget relevant for praktiserende læger og deres personale."

Praktiserende læge, primærsektoren

Kursus 1, November 2023

"Jeg havde ikke regnet med at jeg kunne komme på videre kurser og for at bruge Holbæk-metoden. Skal have dem. Tænker jeg arbejder på den mulighed. Tak."

Sygeplejerske, primærsektoren

Kursus 1, November 2023

"Jeg vidste, hvad der ville "ramme" mig på kurset. Jeg har hørt dig før og kender dit engagement for dit fag. Jeg er vild med passionen."

Sygeplejerske, primærsektoren

Kursus 1, november 2023

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211