-->

Privatpersoner

​VÆGTTABSKURSUS - PARADIGMESKIFTE I BEHANDLING AF OVERVÆGT OG SVÆR OVERVÆGT

Du inviteres hermed til vægttabskursus i behandlingsmetoden, udviklet af overlæge Jens-Christian Holm. Metoden er et paradigmeskifte til behandlingen af overvægt og svær overvægt, og har skabt enestående resultater samt vakt international opmærksomhed.

Vægttabskurserne henvender sig til personer der selv har overvægt eller svær overvægt og som derved kan lære hvordan de skal forstå og forholde sig til deres overvægt. Men pårørende til personer med overvægt kan ligeledes have glæde af den indsigt og perspektiv som kurset giver på, hvordan overvægt skal håndteres for i højere grad at kunne støtte og hjælpe.

Kurset, der afholdes over én kursusdag, giver dig en bred og nuanceret forståelse af svær overvægt. Kurset ændrer din grundforståelse af svær overvægt, giver dig en effektiv og individualiseret behandlingsplan, og klæder dig bedst muligt på til, at kunne magte og mestre din overvægt. Dette giver dig perspektiv til at forstå, hvordan du kan opretholde et varigt vægttab. Derudover er der i kurset inkluderet 3 måneders adgang til DrHolmApp.dk, der indeholder blandt andet din behandlingsplan, et stort bibliotek, mulighed for at følge egen udvikling samt support via mail.

Kurset afholdes af undervisere med stor erfaring fra det daglige arbejde med børn og unge med svær overvægt og deres familier, og som har undervist og trænet fagprofessionelle gennem en årrække.

Vægttabskurserne er særdeles aktuelle; dels fordi den amerikanske lægeforening deklarerede overvægt som en sygdom den 18. juni 2013 og den canadiske lægeforening deklarerede overvægt som en sygdom den 8. oktober 2015. En række kommuner har vist gode behandlingsresultater. Otte kommuner rapporterer således vægttab hos 74 % af de 1001 svært overvægtige børn og unge som er startet i behandling. Desuden reduceres deres forhøjede blodtryk og deres livskvalitet forbedres.

Metoden er baseret på en række videnskabelige artikler, der har været publiceret i internationalt anerkendte tidsskrifter. Metoden har vist vægttab samt fald i forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og fedtlever, og endnu flere opnår en forbedret kropssammensætning. Forældre til patienterne reducerer også deres grad af overvægt, når familierne er i behandling.

Lyder dette kursus som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: contact@drholmcourses.com

NYHEDER
Bioimpedansmåling
Bliv vejet i Dr Holm Klinikken på vores bioimpedansmåler. Denne vægt kan måle din fedt- og muskelmasse og giver dermed en langt mere præcis måling end en almindelig vægt idet der ved gentagne målinger kan ses ændringer i forhold til netop muskel - og fedtmassen. Kontakt os på klinikken@drholm.com og hør nærmere eller aftal en tid.

Gåture med Dr Holm Klinikken
Vi planlægger at starte gåture på Fjordstien. Kontakt os på klinikken@drholm.com for nærmere information og tilmelding. Det er gratis at deltage.


Blodprøver

Vi arbejder på at kunne tilbyde blodprøvetagning med henblik på genetiske undersøgelser, der har relevans for at afdække evt. overvægt og dets komplikationer.

Kontakt os på klinikken@drholm.com for yderligere information. 

Vægttabskursus 1

Fredag den 11. januar 2019:
​Hotel Scandic Glostrup, Roskildevej 550, 2605 Brøndby
Torsdag den 7. februar 2019:
​Hotel Scandic Kolding, Kokholm2 6000 Kolding

Fredag den 1. marts 2019:
​Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk
​Tirsdag den 12. marts 2019:

Park Vendia, Thomas Morilds Vej 11, 9800 Hjørring

Onsdag den 24. april 2019:

Hotel Scandic Ringsted, Nørretorv 57 4100 Ringsted
Tirsdag den 7. maj 2019:
​Hotel Scandic Aarhus Vest, Rytoften 3 8210 Aarhus

Vægttabskursus 2 - opfølgning

Tirsdag den 5. februar 2019
Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58 4300 Holbæk
Fredag den 8. februar 2019:

​Hotel Scandic Kolding, Kokholm2 6000 Kolding

​​

Alle kurser afholdes kl. 09.00 - 15.30.

Pris:

2.500 kr. inkl. moms per person​. Tilmelding på mail til contact@drholmcourses.com

Betaling sker ved tilmelding. Det er ikke muligt at få kursusafgiften refunderet hvis der er mindre end 30 dage til afholdelse af kurset. Hvis der er mere end 7 dage til kursusstart kan reservation af plads ændres til et vægttabskursus på en anden dato. Ved afmelding under 7 dage til kursusstart kan der ændres til en vægttabskursus på en anden dato mod et gebyr på 500 kr.

RATING 1-5, HVOR 5 ER BEDST:​

VÆGTTABSKURSER:

Jens-Christian Holm samlet score 4.80

Rikke Melskens samlet score 4.75

Vægttabskurser for private, start: Kurset er et paradigmeskifte i forståelsen og behandlingen af overvægt og svær overvægt hos børn, unge og voksne. På kurset får den enkelte udarbejdet en skræddersyet behandlingsplan der ledsages af et 3 måneders abonnement på DrHolmApp.dk.

Vægttabskurser for private, opfølgning: Kurset er et opfølgningskursus for dem der har været på vores vægttabskursus. Kurset tager udgangspunkt i de udfordringer man som overvægtig i behandling møder i dagligdagen.

Tilmelding og øvrige henvendelse

​For tilmelding til vægttabskursus, send en mail til contact@drholmcourses.com

Betaling skal ske senest 45 dage før kurset. Der sendes en faktura via e-mail.

Sker tilmelding efter denne dato sendes der en faktura med en bekræftende e-mail, med betalingsdato indenfor 2 hverdage.​

Andre og specifikke kursusforløb kan aftales individuelt. Kontakt os gerne på ovenstående mail for at aftale nærmere.​​

Citater fra kursister​

”Endelig en løsning der er underbygget. Farvel til skyld og skam. Farvel til at jeg er doven og har rygrad som en regnorm. Sørgeligt at lægestanden ikke vil acceptere jeres videnskabelige dokumentation”.

Bente Nielsen, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tak for et fantastisk godt kursus som virkelig fik brikkerne til at falde på plads. En hel dag kan være et langt kursus, men du formår at holde den kørende så man er tændt hele tiden – fordi der hele tiden kommer guldkorn flyvende. Jeg tror på dig og dit projekt”.

Maj Britt Jørgensen, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tydelig formidling af budskabet. Slut med skyld og skam. Positiv stemning hele dagen”

Jette Lehmann, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tydelige budskaber – dejligt at overvægt respekteres – så skyld og skam ikke længere er en følgesvend. God stemning og rummelighed”.

Hanne Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Jeg har sådan manglet en enkelt, klar og selvsikker plan. Uden alle mulige fikse ideer der ikke er til at efterleve = nederlag. Jeg har fået troet på at JEG kan lykkedes og at vægttab ikke behøver være styret af hysteriske principper!”

Jette Siim Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Helt igennem en fantastisk dag. Jeg har været overvægtig stort set hele mit liv, har kæmpet med udpræget yoyo-vægt. Nu har jeg endelig fået en forståelse for hvorfor, og en behandlingsplan der kan hjælpe mig! Samtidig er det fantastisk befriende at skylden er fjernet fra mine skuldre”.

Bernet Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget spændende og alt giver pludselig mening ift hvor svært det er at tabe sig så længe man bruger de gamle ”metoder”. Fantastisk dag!”.

Allan Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Kort og godt: Lærerigt og overskueligt. Dejligt at man kan gå hjem og omsætte viden man har fået med det samme”.

Eva Mikkelsen Ewald, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget passioneret, ved noget, siger det som det er – ærligt. Det må være ærlighed sagt med kærlighed. Øjenåbner – vinklen på overvægt – fortalt enkelt”.

Nina Reinert, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Det har været et mega godt, spændende og lærerigt kursus, og jeg tvivler ikke på at det er vejen frem for mig fremover! Kan varmt anbefale kurset!”

Vivi Renée Hedegaard Thomsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Super spændende dag. Tingene gennemgås i et forståeligt sprog. Så godt at jeg nu har en forståelse for, hvordan det med overvægten hænger sammen og hvorfor det er så svært at tabe sig uden at tage på igen. Og jeg går herfra super motiveret og ønsker et opfølgningskursus. Aldrig aldrig mere slankekur!”

Dorthe Lyttinge, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”Fedt at mærke den dybe passion for emnet. Det er afgørende for min motivation og interesse for et varigt vægttab. Dejligt mange fakta! Gode forklaringer og skønt med forståelige visualiseringer”.

Maja Tenna Kayser Vestergaard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”For mange tror de underviser om ting de godt ved i forvejen – men jeg ved og tror at Jens-Christian Holm og Rikke Melskens er de klogeste!”

Frank Vestergaard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018​

”Trygt og godt med en evidensbaseret vej til et varigt vægttab. Man går klogere fra kurset og føler sig klar til kampen.”

Malene Hegn Pedersen, vægttabskursus Ringsted, april 2018

”Spændende og meget lærerigt. Det bliver meget spændende, at komme i gang og finde du af hvor netop mine udfordringer er. Dejligt med ”livline” til den app der er med i kurset.”

Dorte Holm Hansen, vægttabskursus Ringsted, april 2018

”Super kursus uden så meget hokus pokus – der er ingen lovning på at det er let og hurtigt at tabe sig, men rene ord for pengene og stor respekt for hvordan det er at være overvægtig.”

Louise, vægttabskursus Ringsted, april 2018

”Fantastisk kursus. Spændende at høre om, og fortalt på en tydelig og forståelig måde. Dejligt at møde Dr. Holm og høre ham fortælle. Dette er første dag i mit nye liv. Tak for det.

Annette S. Nielsen, vægttabskursus Aarhus, april 2018

”Selvom jeg har fulgt appen i snart 4 måneder, var der alligevel flere ting, der først faldt helt på plads for mig i dag. Jeg har læst bogen, fulgt appen, men alligevel var det en super vigtig dag i dag. Jeg forstår nu, hvorfor de samme spørgsmål stilles hver gang, jeg har konsultation. En lille vægtstigning for kort tid siden, lærte mig, at jeg var faldet af på nogle punkter, og da det blev rettet, kørte vægttabet igen. Jeg taber mig denne gang! Jeg ved det!”

Inger Borgholm, vægttabskursus Aarhus, april 2018

”Jeg føler at jeg er blevet klogere på definitionen af ”overvægt” og hvad det EGENTLIG vil sige, og hvad der sker i kroppen rent fysiologisk. Vi fik alle lavet en behandlingsplan, som blev gennemgået grundigt sådan at man kan få en god start på et livslangt forløb. Jeg er spændt på at se appén og rigtig komme i gang med den.”

Niels Guldager Møldrup, vægttabskursus Aarhus, april 2018

”Meget inspirerende og I er meget passionerede og ægte i jeres måde at tale til os på og formidle jeres budskab. Tak for det. Jeg er meget spændt på at følge jer!”

Ann Marie Hjerild, vægttabskursus Odense, maj 2018

”Efter et langt liv med overvægt, elevatorvægt, kure m.m. og med de evindelige tilbagefald – har dagen i dag bidraget til endelig at forstå mig selv og mine ”fede” gener – og forståelsen for hvorfor det har været mere besværligt at være mig og min vægt – det skal stoppe fra i dag, det skal blive lettere.”

Mette, vægttabskursus Glostrup, maj 2018

”Jeg ville ønske, at jeg havde mødt jer for 25 år siden. Tusind tak for en meget lærerig og spændende dag.”

Hanne Frederiksen, vægttabskursus Glostrup, maj 2018

”Imponerende kursus, mange gode og stærke værktøjer. Kan anbefales til alle mennesker.”

Benjamin Zibrandtsen, vægttabskursus Holbæk, juni 2018

”Meget nærværende og realistisk kursus/gennemgang af kostplanen. Nemt at forholde sig til. Skønt at man ikke skal veje/måle sin mad af.”

Karina Nielsen, vægttabskursus Holbæk, juni 2018

”Det er 2. gang i mit liv jeg oplever læger/sygeplejersker tænke hele vejen rundt/helhedsorienteret om mig som menneske. Gør at jeg føler mig taget alvorligt – den direkte tale om overvægt er befriende. En fantastisk dag med ny viden om hvorfor det er så svært. Er klar til at starte resten af mit liv!”

Pia Moesgaard Sørensen, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Jeg har haft en fantastisk dag. Jeg oplever Jens-Christian - & Rikke – som værende empatiske, nærværende, humoristiske – og sammen med deres vanvittige høje faglige viden, rammer de ind i min virkelighed på en relevant, saglig og faglig måde. Jeg føler mig set, hørt, ramt, rørt og rystet. Al skam og skyld er fjernet – og værdigheden er kommet i fokus. Jeg vil resten af livet forsøge at gøre det, der er bedst for mig!”

Jette Them, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Dejligt at blive mødt med respekt og ikke fordømmelse. Super godt kursus med god humor. Gid jeg havde mødt jer for 15 år siden.”

Helle Nielsen, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Tak for en fantastisk dag, hvor I fik givet os ”perspektiv” for livet.

Merete Lind-Nielsen, vægttabskursus Aalborg, juni 2018

”Dejligt med et friskt take på noget, der for mig, tydeligvis også flere andre, er et problem og en lang, sej kamp, både i dag men også 24/7 fremadrettet. Og så var det rart med rum til folks historier og problemer samt deres store indlevelse.”

Thor, vægttabskursus Ringsted, august 2018

”Første gang jeg bliver mødt med alvor, af en meget troværdig læge. Jeg græder næsten af glæde. TUSIND TAK J!!”

Anette Fjelsted, vægttabskursus Holbæk, september 2018

”Simpelthen et super godt kursus. Det var enormt givende for mig. Jeg har fået en masse redskaber med mig, som jeg glæder mig til at gøre brug af. Glæder mig til at komme i gang med min personlige behandlingsplan.”

Fie, vægttabskursus Odense, oktober 2018

”Tusind tak for denne dag. Der er rigtig mange ting der er faldet på plads nu. Så selvom resten af livet er virkelig langt tid, så kan det bare komme an. Jeg er forberedt nu J”

Nathalie Jimenez Jørgensen, vægttabskursus Odense, oktober 2018

”Jeg fik et chok – og var ved at græde i første afdeling af kurset, for der var så mange ting jeg blev MEGET klogere på. Kurset er givet mig en værdifuld indsigt i hvordan jeg kommer i gang med min livsstilsændring, og hvorfor jeg skal gøre det resten af livet. Jeg glæder mig til at komme i gang!”

Anna Stærk, vægttabskursus Glostrup, oktober 2018

”I lytter til vores spørgsmål, og kommer med brugbare svar.”

Tanja Andersen, vægttabskursus Glostrup, oktober 2018

”Fantastisk at opleve at man bliver taget alvorligt med hensyn til overvægten og at det er en sygdom som jeg skal lære at leve med. Er også blevet bekræftet i hvad jeg har gjort og gør rigtigt og hvad der skal til for at få det bedre, uden motivation. Tusind tak!”

Martha Sigurstein, vægttabskursus Thorshavn (Færøerne), oktober 2018

”Jeg har altid vidst at jeg var motiveret til at tabe mig – selv når det ikke lykkedes. Det var godt at få at vide at der er andre ting end viljen der også påvirker resultatet. Tak for en rigtig fin oplevelse.

Laila Reynheim, vægttabskursus Thorshavn (Færøerne), oktober 2018

”Super godt kursus der gav håb om, at det godt kan lykkes, og en viden om, hvad man kan gøre og at det er tilladt at bede om hjælp.”

Pia, vægttabskursus Kolding, oktober 2018

”Jeg oplevede at al undervisningen i kroppens forhold til fedtmassen og opretholdelsen af denne, var en øjenåbner – det var vigtigt.”

Anja Budde, vægttabskursus Aarhus, november 2018

”Tak for et super spændende og yderst lærerigt kursus. Som overvægtig har man næsten hørt alle råd i forhold til vægttab, men dette kursus har givet et helt andet og meget mere forståeligt indblik i overvægt. Jeg føler mig meget fortrøstningsfuld med min foranstående livsstilsændring og dette kursus er helt klart et besøg værd.”

Maria Nielsen, vægttabskursus Aarhus, november 2018

”Var skeptisk inden kurset. Er blevet positivt overrasket over indholdet. Rart med en ny måde at se det på. Tak for en spændende dag.”

Michael Vogtmann, vægttabskursus Holbæk, november 2018

”Tak for forståelsen af, at det ikke handler om motivation. Jeg sad med en taknemmelighed over ikke at føle mig skamfuld. Tak for at sætte det hele i perspektiv. Glæder mig til at komme i gangJ.”

Tina, vægttabskursus Holbæk, november 2018

Kontakt

Dr Holm
Kalundborgvej 114

4300 Holbæk​

tlf. +45 61469960

email contact@drholmcourses.com 

​Dr Holm omfatter

Dr Holm
CVR 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR 39247488

Dr Holm App ApS
CVR 38974211