-->

Privatpersoner

​INVITATION TIL PARADIGMESKIFTET I BEHANDLING AF OVERVÆGT OG SVÆR OVERVÆGT

Du inviteres til kurset i metoden, udviklet af overlæge Jens-Christian Holm, som er et paradigmeskifte i forståelsen og behandlingen af overvægt og svær overvægt hos børn, unge og voksne.

Kurset afholdes af undervisere der har lang erfaring og til daglig arbejder med børn, unge og deres familier der er belastet med overvægt.

Jens-Christian, Cilius og Rikke har i en årrække undervist og trænet sundhedsprofessionelle til at behandle børn, unge og voksne med overvægt.

NYHED
Blodprøver

Vi arbejder på at kunne tilbyde blodprøvetagning med henblik på genetiske undersøgelser, der har relevans for at afdække evt. overvægt og dets komplikationer.

Kontakt os på klinikken@drholm.com for yderligere information. 

Næste vægttabskurser:

Onsdag den 7. november 2018:
​Hotel Scandic Aarhus Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus V.

Fredag den 16. november 2018:
​​Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk

Tirsdag den 27. november 2018:

Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå

Onsdag den 28. november 2018:
​Hotel Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding​

Lørdag den 26. januar 2019:
Det Levende Køkken, Løvsangervej 2, 3751 Østermarie, Bornholm

Alle kurser afholdes kl. 09.00 - 15.30.

Pris:

2.500 kr. inkl. moms per person​. Ved tilmelding sendes via email en faktura på kursusafgiften til betaling indenfor 2 dage og reservation er først endelig ved betaling. Hvis der er mindre end 14 dage til kursusafholdelse sendes faktura til omgående betaling.
​Der er fuld forplejning på kurset. Oplys venligst ved tilmelding hvis du har har allergier eller andre hensyn vi skal være opmærksomme på. 

​Imidlertid er dette et nyt kursus der henvender sig til dem der selv har overvægt eller svær overvægt og som derved kan lære hvordan de skal forstå og forholde sig til deres svære overvægt. Men pårørende til personer med overvægt kan ligeledes have glæde af den indsigt og perspektiv som kurset giver på hvordan overvægt skal håndteres for i højere grad at kunne støtte og hjælpe.

Kurset er særdeles aktuelt; dels fordi den amerikanske lægeforening deklarerede overvægt som en sygdom den 18. juni 2013 og den canadiske lægeforening deklarerede overvægt som en sygdom den 8. oktober 2015. En række kommuner har vist gode behandlingsresultater. Otte kommuner rapporterer således vægttab hos 74 % af de 1001 svært overvægtige børn og unge som er startet i behandling. Desuden reduceres deres forhøjede blodtryk og deres livskvalitet forbedres.
​​

Kurset, der afholdes over en kursusdag giver et bredt og nuanceret indblik i forståelsen af overvægt, grundlaget for en effektiv behandling, hvilket giver deltageren perspektiv til at forstå at man kan leve sit liv med en reduceret vægt. Kurset har til hensigt at ændre på grundforståelse af overvægt og dermed klæde deltageren bedst muligt på til at håndtere sin eller andre menneskers overvægt.

Vægttabskurser for private, start: Kurset er et paradigmeskifte i forståelsen og behandlingen af overvægt og svær overvægt hos børn, unge og voksne. På kurset er der udfærdigelse af personlig behandlingsplan.

Vægttabskurser for private, opfølgning: Kurset er et opfølgningskursus for dem der har deltaget i startkurset og tager udgangspunkt i de udfordringer man som overvægtig i behandling møder i dagligdagen.

Citater fra kursister​

”Endelig en løsning der er underbygget. Farvel til skyld og skam. Farvel til at jeg er doven og har rygrad som en regnorm. Sørgeligt at lægestanden ikke vil acceptere jeres videnskabelige dokumentation”.

Bente Nielsen, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tak for et fantastisk godt kursus som virkelig fik brikkerne til at falde på plads. En hel dag kan være et langt kursus, men du formår at holde den kørende så man er tændt hele tiden – fordi der hele tiden kommer guldkorn flyvende. Jeg tror på dig og dit projekt”.
Maj Britt Jørgensen, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tydelig formidling af budskabet. Slut med skyld og skam. Positiv stemning hele dagen”Jette Lehmann, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tydelige budskaber – dejligt at overvægt respekteres – så skyld og skam ikke længere er en følgesvend. God stemning og rummelighed”.Hanne Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Jeg har sådan manglet en enkelt, klar og selvsikker plan. Uden alle mulige fikse ideer der ikke er til at efterleve = nederlag. Jeg har fået troet på at JEG kan lykkedes og at vægttab ikke behøver være styret af hysteriske principper!”
Jette Siim Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Helt igennem en fantastisk dag. Jeg har været overvægtig stort set hele mit liv, har kæmpet med udpræget yoyo-vægt. Nu har jeg endelig fået en forståelse for hvorfor, og en behandlingsplan der kan hjælpe mig! Samtidig er det fantastisk befriende at skylden er fjernet fra mine skuldre”.
Bernet Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget spændende og alt giver pludselig mening ift hvor svært det er at tabe sig så længe man bruger de gamle ”metoder”. Fantastisk dag!”.

Allan Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Kort og godt: Lærerigt og overskueligt. Dejligt at man kan gå hjem og omsætte viden man har fået med det samme”.

Eva Mikkelsen Ewald, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget passioneret, ved noget, siger det som det er – ærligt. Det må være ærlighed sagt med kærlighed. Øjenåbner – vinklen på overvægt – fortalt enkelt”.
Nina Reinert, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Det har været et mega godt, spæmdende og lærerigt kursus, og jeg tvivler ikke på at det er vejen frem for mig fremover! Kan varmt anbefale kurset!”
Vivi Renée Hedegaard Thomsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Super spændende dag. Tingene gennemgåes i et forståeligt sprog. Så godt at jeg nu har en forståelse for hvordan det med overvægten hænger sammen og hvorfor det er så svært at tabe sig uden at tage på igen. Og jeg går herfra super motiveret og ønsker et opfølgningskursus. Aldrig aldrig mere slankekur!”
Dorthe Lyttinge, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”Fedt at mærke den dybe passion for emnet. Det er afgørende for min motivation og interesse for et varigt vægttab. Dejligt mange fakta! Gode forklaringer og skønt med forståelige visualiseringer”.
Maja Tenna Kayser Vestergaard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”For mange tror de underviser om ting de godt ved i forvejen – men jeg ved og tror at Jens-Christian Holm og Rikke Melskens er de klogeste!”
Frank Vesterggard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018​

Kontakt

Dr Holm
Kalundborgvej 114

4300 Holbæk​

tlf. +45 61469960

email contact@drholmcourses.com 

​Dr Holm omfatter

Dr Holm
CVR 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR 39247488

Dr Holm App ApS
CVR 38974211