-->

Vægttabskursus

INVITATION TIL BEHANDLING AF VOKSNE MED SVÆR OVERVÆGT

Du inviteres hermed som patient til kursus i behandling af svær overvægt, udviklet af overlæge Jens-Christian Holm. Metoden er et paradigmeskifte til behandlingen af svær overvægt, og har skabt enestående resultater samt vakt international opmærksomhed.

Kurset, der afholdes over én kursusdag, giver dig en bred og nuanceret forståelse af svær overvægt. Kurset ændrer din grundforståelse af svær overvægt, giver dig en effektiv og individualiseret behandlingsplan, og klæder dig bedst muligt på til, at kunne magte og mestre din svære overvægt. Dette giver dig perspektiv til at forstå, hvordan du kan opretholde et varigt vægttab. Derudover giver kurset dig din helt egen skræddersyet behandlingsplan samt 3 måneders adgang til drholmapp.dk

Kurset afholdes af undervisere med stor erfaring fra det daglige arbejde med børn og unge med svær overvægt og deres familier, og som har undervist og trænet fagprofessionelle gennem en årrække.

Metoden er baseret på en række videnskabelige artikler, der har været publiceret i internationalt anerkendte tidsskrifter. Metoden har vist vægttab samt fald i forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og fedtlever, og endnu flere opnår en forbedret kropssammensætning. Forældre til patienterne reducerer også deres grad af overvægt, når familierne er i behandling.

Lyder dette kursus som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: contact@drholmcourses.com

Næste vægttabskurser:

Onsdag den 7. november 2018
​Hotel Scandic Aarhus Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus V. 

Fredag den 16. november 2018
​​Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk
Tirsdag den 27. november 2018:

Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå
Onsdag den 28. november 2018:
​Hotel Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding​

Lørdag den 26. januar 2019:
Det Levende Køkken, Løvsangervej 2, 3751 Østermarie, Bornholm

Alle kurser afholdes kl. 09.00 - 15.30.

Pris:

2.500 kr. inkl. moms per person​. Ved tilmelding sendes via email en faktura på kursusafgiften til betaling indenfor 2 dage og reservation er først endelig ved betaling. Hvis der er mindre end 14 dage til kursusafholdelse sendes faktura til omgående betaling.
​Der er fuld forplejning på kurset. Oplys venligst ved tilmelding hvis du har har allergier eller andre hensyn vi skal være opmærksomme på. 

Tilmelding og øvrige henvendelser

Send en e-mail til contact@drholmcourses.com

Betaling skal ske senest 45 dage før kurset. Der sendes en faktura via e-mail.

Sker tilmelding efter denne dato sendes der en faktura med en bekræftende e-mail, med betalingsdato indenfor 2 hverdage.

Citater fra tidligere kursister

”Endelig en løsning der er underbygget. Farvel til skyld og skam. Farvel til at jeg er doven og har rygrad som en regnorm. Sørgeligt at lægestanden ikke vil acceptere jeres videnskabelige dokumentation”.
Bente Nielsen, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tak for et fantastisk godt kursus som virkelig fik brikkerne til at falde på plads. En hel dag kan være et langt kursus, men du formår at holde den kørende så man er tændt hele tiden – fordi der hele tiden kommer guldkorn flyvende. Jeg tror på dig og dit projekt”.
Maj Britt Jørgensen, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tydelig formidling af budskabet. Slut med skyld og skam. Positiv stemning hele dagen”
Jette Lehmann, Vægttabskursus Kolding jan 2018

”Tydelige budskaber – dejligt at overvægt respekteres – så skyld og skam ikke længere er en følgesvend. God stemning og rummelighed”.
Hanne Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Jeg har sådan manglet en enkelt, klar og selvsikker plan. Uden alle mulige fikse ideer der ikke er til at efterleve = nederlag. Jeg har fået troet på at JEG kan lykkedes og at vægttab ikke behøver være styret af hysteriske principper!”
Jette Siim Nielsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Helt igennem en fantastisk dag. Jeg har været overvægtig stort set hele mit liv, har kæmpet med udpræget yoyo-vægt. Nu har jeg endelig fået en forståelse for hvorfor, og en behandlingsplan der kan hjælpe mig! Samtidig er det fantastisk befriende at skylden er fjernet fra mine skuldre”.
Bernet Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget spændende og alt giver pludselig mening ift hvor svært det er at tabe sig så længe man bruger de gamle ”metoder”. Fantastisk dag!”.
Allan Pedersen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Kort og godt: Lærerigt og overskueligt. Dejligt at man kan gå hjem og omsætte viden man har fået med det samme”.
Eva Mikkelsen Ewald, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Meget passioneret, ved noget, siger det som det er – ærligt. Det må være ærlighed sagt med kærlighed. Øjenåbner – vinklen på overvægt – fortalt enkelt”.
Nina Reinert, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Det har været et mega godt, spændende og lærerigt kursus, og jeg tvivler ikke på at det er vejen frem for mig fremover! Kan varmt anbefale kurset!”
Vivi Renée Hedegaard Thomsen, Vægttabskursus Kolding, jan 2018

”Super spændende dag. Tingene gennemgåes i et forståeligt sprog. Så godt at jeg nu har en forståelse for hvordan det med overvægten hænger sammen og hvorfor det er så svært at tabe sig uden at tage på igen. Og jeg går herfra super motiveret og ønsker et opfølgningskursus. Aldrig aldrig mere slankekur!”
Dorthe Lyttinge, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”Fedt at mærke den dybe passion for emnet. Det er afgørende for min motivation og interesse for et varigt vægttab. Dejligt mange fakta! Gode forklaringer og skønt med forståelige visualiseringer”.
Maja Tenna Kayser Vestergaard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”For mange tror de underviser om ting de godt ved i forvejen – men jeg ved og tror at Jens-Christian Holm og Rikke Melskens er de klogeste!”
Frank Vesterggard, Vægttabskursus Glostrup, jan 2018

”Tusind tak. Tak. Jeg er så glad. Glad for at få muligheden for at deltage i dette kursus. Min bedste beslutning i lang tid. ”
Jonna Schou Hansen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Et meget spændende kursus. Spændende og klart. Noget der kan bruges i den ”virkelige verden”. Klare retningslinjer. Vil gerne høre mere”.
Lisbeth Rafn Jacobsen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Meget brugbart og konkret”.
Joan Andersen. Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”God og udbytterigt kursus. Som giver stof til eftertanke. God humor og god stemning. Spændende dag. Gik for hurtigt”.
Tina Rasmussen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Fantastik givende dag. Glæder mig til at bruge app´en. Kunne være spændende med opfølgning”.
Michael Schytt Christensen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Dejligt at få taget skyld og skam væk! Troen på at et varigt vægttab kan lade sig gøre er genopstået! ” Pia Makholm, Egenomsorgskursus den 31. oktober 2017

”Rigtig stor ahaoplevelse til forståelse af overvægt. Dejlig overraskelse med en app med en personlig behandlingsplan”.
Thomas Clausen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Meget håndgribelig plan. Jeg glæder mig til at følge den”.
Heidi Olsen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Virkelig godt kursus der giver en baggrundsviden omkring problemet overvægt. Glæder mig til Jens-Christian Holms bog udkommer. Glæder mig til at bruge app´en”.
Britt Olsen, Vægttabskursus den 31. oktober 2017

”Vil meget gerne anbefale kurset til andre. Er især glad for at høre forklaringen om hvorfor jeg er overvægtig”.
Vægttabskursus den 31. oktober 2017

Kontakt

Dr Holm
Kalundborgvej 114

4300 Holbæk​

tlf. +45 61469960

email contact@drholmcourses.com 

​Dr Holm omfatter

Dr Holm
CVR 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR 39247488

Dr Holm App ApS
CVR 38974211