Behandling av personopplysninger

Formålet med Dr Holm, Dr Holm Health Courses ApS, Dr Holm App ApS og Dr Holm Holding ApS sin personalpolitikk er å opplyse hvordan vi samler inn, beskytter og behandler dine personopplysninger.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du oss?

​Avhengig av i hvilken forbindelse du kommer i kontakt med oss, er enten Dr Holm, Dr Holm Health ApS, Dr Holm App ApS og Dr Holm Holding ApS dataansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

I alle tilfeller er kontaktopplysningene:

Adresse: Kalundborgvej 114, 4300 Holbæk

Telefon: + 45 61 46 99 60

E-post: contact@drholmcourses.com

Dr Holm

CVR-nr.: 28050542

Dr Holm Health ApS

CVR-nr.: 39247488

Dr Holm App ApS

CVR-nr.: 38974211

Dr Holm Holding ApS

CVR-nr: 38973436

Les mer om vår behandling av data:

Påmelding til vekttaps kurs

Påmelding til kurs for fagpersoner

Opprettelse av abonnement på DrHolmApp.info​

Dine rettigheter

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

  • ​Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • ​Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • ​I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • ​Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • ​Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • ​Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan lese mer om dine rettigheter i Datatilsynets veiledning om de registrertes rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vi vil dog sette pris på at du først overveier å rette henvendelsen direkte til oss, så vi har en mulighet for å reagere på det du er utilfreds med.

Kontakt

Dr Holm
Kalundborgvej 114

4300 Holbæk​

Tlf. +45 61469960

Email contact@drholmcourses.com 

​Dr Holm

omfatter

Dr Holm
CVR 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR 39247488

Dr Holm App ApS
CVR 38974211