Behandling af personoplysninger

Formålet med Dr Holm, Dr Holm Health ApS, Dr Holm App ApS og Dr Holm Holding ApS persondatapolitik er at oplyse, hvordan vi indsamler, beskytter og behandler dine personoplysninger.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Afhængig af, i hvilken forbindelse du kommer i kontakt med os, er enten Dr Holm, Dr Holm Health ApS, Dr Holm App ApS og Dr Holm Holding ApS dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

I alle tilfælde er kontaktoplysningerne:

Adresse: Kalundborgvej 114, 4300 Holbæk

Telefon: + 45 61 46 99 60

Mail: contact@drholmcourses.com

Dr Holm

CVR-nr.: 28050542

Dr Holm Health ApS

CVR-nr.: 39247488

Dr Holm App ApS

CVR-nr.: 38974211

Dr Holm Holding ApS

CVR-nr: 38973436

Læs mere om vores behandling af data ved:

Tilmelding til vægttabskurser

Tilmelding til kurser for fagprofessionelle

Bestilling af privatkonsultationer i klinikken

Oprettelse af abonnement på DrHolmApp.dk​

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

  • ​Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • ​Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • ​I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • ​Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • ​Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • ​Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vi vil dog sætte pris på, at du overvejer først at rette henvendelse direkte til os, så vi har mulighed for at reagere på det du er utilfreds med.

Kontakt oss og lær mer om Holbæk-Modellen

​Kontakt oss for mer informasjon om vår effektive behandling, som gir et sunnere liv med bedre helse. Ring  Dr Holm og hør mer om Holbæk-Modellen 

på telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-post: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211