Behandling af data ved tilmelding til kurser for fagprofessionelle

Den dataansvarliges identitet og kontaktoplysninger

Dr Holm

CVR-nr.: 28050542

Mail: contact@drholmcourses.com

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • ​For at kunne opfylde den indgåede aftale i form af kurser for fagprofessionelle.
  • ​For at kunne evaluere vores kurser.
  • ​For at kunne fremsende dig tilbud om andre relevante kurser.

Legitime interesser, der forfølges med behandlingen:

Som nævnt ovenfor sker vores behandling af dine personoplysninger ((delvist)) på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er vores interesse i at udvikle vores kurser på baggrund af indsamlet feedback fra deltagere samt at kunne markedsføre disse.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler potentielt følgende kategorier af personoplysninger om dig (ikke nødvendigvis alle data, men blot de data du opgiver til os):

  • Almindelige personoplysninger: Navn, arbejdsplads (registreres med adresse og EAN-nr.), stilling og kontaktoplysninger.

Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • ​Kursussted: Vi deler navne på kursister med kursusstedet for at arrangere kursusdage og evt. overnatning.
  • ​Regnskabsfirma: Vi deler de nødvendige data med vores regnskabsfirma med henblik på at kunne fakturere vores ydelser til dig.
  • ​Webudvikler: Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver din mailadresse registreret hos vores webudvikler. Du kan til enhver tid meddele os, at du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve om nye kurser mv.

Opbevaring af dine personoplysninger

Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til vores kurser bliver gemt og opbevaret i 5 år, medmindre du henvender dig til os med ønsket om at få disse oplysninger slettet. Vi gemmer dine oplysninger for at have dokumentation for hvilke kurser du tidligere har deltaget i hos os, da vi tilbyder opfølgende kurser. Derudover gemmer vi dine oplysninger i forbindelse med bogføring, fakturering, revision samt muligheden for at kunne optimere vores produktportefølje. Vi vil lægge stor vægt på dels at beskytte alle data til alle tidspunkter dels at slette oplysninger når de ikke længere er nødvendige for at kunne dokumentere/udvikle vores aktiviteter.

Tilbagetrækning af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1. Bemærk, at dette kun er relevant, hvis vi har samtykke til at behandle andre oplysninger end dem, der er nødvendige for gennemførelse, fakturering og bogføring af kurset.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Kontakt oss og lær mer om Holbæk-Modellen

​Kontakt oss for mer informasjon om vår effektive behandling, som gir et sunnere liv med bedre helse. Ring  Dr Holm og hør mer om Holbæk-Modellen 

på telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-post: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211