Hvem er vi?

​Dr Holm består af virksomhederne Dr Holm, Dr Holm Health ApS og Dr Holm App ApS. Alle virksomhederne er opstartet, ejes og ledes af børnelæge og PhD Jens-Christian Holm og er beliggende i Holbæk i Nordvestsjælland.

Dr Holm udbyder kurser for fagprofessionelle, privatkonsultationer for behandling af overvægt samt bøger og foredrag. Derudover udbydes behandling af overvægt via DrHolmApp.dk, som er en netbaseret platform samt Behandlerlicens Pro, hvor behandlerinstitutioner kan få professionaliseret deres behandling af deres patienter med overvægt.

Virksomhederne er opstået efterhånden som Jens-Christian oplevede et stigende ønske, behov og efterspørgsel, især fra voksne med overvægt for at få mulighed for samme behandling som børn og unge gennem en årrække har haft i Enheden på Børneafdelingen på Holbæk Sygehus. Der har også været betydelig efterspørgsel fra andre sundheds- og fagprofessionelle der ønskede at få viden og værktøjer til at kunne behandle borgere/patienter (både børn, unge og voksne) effektivt for deres overvægt.

Virksomhederne består udover Jens-Christian selv, af otte medarbejdere der alle deler visionen om at hjælpe mennesker med overvægt og fortsat udvikle behandlingen af overvægt verden over.​

​Du kan læse mere om de enkelte medarbejdere her.

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: info@drholm.com 

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211