-->

Hvem er vi?

​Dr Holm består af virksomhederne Dr Holm, Dr Holm Health ApS, Dr Holm App ApS og Dr Holm Holding ApS. Alle virksomhederne er opstartet, ejes og ledes af børnelæge og PhD Jens-Christian Holm og er beliggende i Holbæk i Nordvestsjælland.

Dr Holm udbyder kurser for fagprofessionelle, vægttabs- og opfølgningskurser for privatpersoner, privatkonsultationer for behandling af overvægt samt bøger og foredrag. Derudover udbydes behandling af overvægt via DrHolmApp.dk, som er en netbaseret platform samt Behandler-licens Pro, hvor behandlerinstitutioner kan få professionaliseret deres behandling af deres patienter med overvægt.

Virksomhederne er opstået efterhånden som Jens-Christian oplevede et stigende ønske, behov og efterspørgsel, især fra voksne med overvægt for at få mulighed for samme behandling som børn og unge gennem en årrække har haft i Enheden på Børneafdelingen på Holbæk Sygehus. Der har også været betydelig efterspørgsel fra andre sundheds- og fagprofessionelle der ønskede at få viden og værktøjer til at kunne behandle borgere/patienter (både børn, unge og voksne) effektivt for deres overvægt.

Virksomhederne består udover Jens-Christian selv, af tre medarbejdere der alle deler visionen om at hjælpe mennesker med overvægt og fortsat udvikle behandlingen af overvægt verden over.​

​Du kan læse mere om de enkelte medarbejdere her.

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om vores effektive behandling, der giver et varigt vægttab. Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-Modellen på telefon:​ +45 61469960 eller skriv til e-mail: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211