-->

​Dr Holm Klinikken

Dr Holm Klinikken er en privat lægeklinik, der tilbyder behandling for overvægt og svær overvægt og dermed også overvægtsrelaterede komplikationer efter Holbæk-modellen.

Holbæk-modellen er ikke en slankekur med kaloriebegrænsning. I stedet indfører metoden en forståelse af overvægt som en kronisk sygdom, hvor kroppen aktivt modarbejder et vægttab. Holbæk-modellen indeholder en behandlingsplan med konkrete behandlingspunkter, der i princippet er baseret på et aktivt liv samt en ad libitum kost, der giver dig et sundere liv, inklusiv appetit- og måltidsregulerende øvelser, der gør dig mæt til måltider med måde. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

​Har du overvægt eller svær overvægt og har behov for hjælp til vægttab, så kan Dr Holm Klinikken tilbyde dig hjælp hos vores speciallæge, sygeplejerske og/eller kostvejleder, alle med erfaring indenfor behandling af overvægt.

Behandlingen er baseret på en helt ny sundhedspædagogik, som dels har vist gode resultater, dels ikke er baseret på en tro på motivation, men i stedet er udviklet ud fra vores viden og erfaringer;

1) Overvægt er en sygdom således, at behandleren har behandleransvaret ligesom med alle andre sygdomme.

2) Fedtmassen reguleres og forsvares aktivt af et genialt og sofistikeret hormonsystem der gør kroppen i stand til at bevare fedtmassen effektivt og som derved ikke handler om motivation.

3) ​En ny sundhedspædagogik der er i stand til at mindske skyld, skam og selvbebrejdelse og som over tid lærer patienten at varetage og dermed mestre og magte sin egen behandling.

Behandlingsforløbet bliver skræddersyet efter dine vilkår og udfordringer.

Vi tilbyder enkelte konsultationer, men også 1-årige forløb, så du kan få den hjælp du har behov for. Alle konsultationer er ledsaget af anvendelsen af Behandlerlicens Pro, der sikrer dig løbende support og viden der er nødvendig for, at du kan klare udfordringerne i hverdagen.

Dit første besøg

​Din første konsultation starter med en grundig gennemgang af din dagligdag, for at kunne give dig en omhyggelig og effektiv behandling. Ved første besøg måler vi dit blodtryk, din højde og ved hjælp af en bioimpedansmåling, måler vi din fedt- og muskelmasse, som vil give en mere nuanceret vurdering af dit resultat.

I løbet af konsultationen tilrettelægges en individuel skræddersyet behandlingsplan og du bliver grundigt vejledt i Dr Holms principper ud fra din hverdag.

Behandlingsplanen skal du arbejde videre med i den kommende tid.

Det er målet med din behandlingsplan, og de efterfølgende konsultationer, at fokusere på resultatet af behandlingen og dine udfordringer samt at nedbringe din vægt og at gøre dig i stand til at varetage din egen behandling effektivt.

Vi har altid fokus på, at behandlingen skal tage udgangspunkt i din hverdag, da behandling af overvægt altid vil være livslang, da vi ved, at kroppens hormonsystem aktivt forsøger at bevare og forsvare fedtmassen.

Klinikken tilbyder video-konsultationer, så vi kan hjælpe patienter på trods af covid-19 pandemien. 

​​Blodprøver - genetisk test

I Dr Holm Klinikken tilbyder vi blodprøvetagning med henblik på genetiske undersøgelser, der har relevans for at afdække eventuel overvægt og dets komplikationer. Kontakt os, hvis du vil høre nærmere.

Fysioterapeut og psykolog

Det er muligt at tilkøbe fysioterapeut- og/eller psykologkonsultationer, såfremt dette ønskes.

Bliv vejet og følg din udvikling

I Dr Holm Klinikken kan du få målt din kropsammensætning på vores Tanita bioimpedansmåler.

Denne vægt måler din fedt- og muskelmasse og giver dermed en mere nuanceret vurdering af dit resultat. Hvis du har øget din fysiske aktivitet, vil du typisk øge din muskelmasse. Dette ses ikke på en almindelig vægtmåling der måler din samlede kropsvægt. På bioimpedansmåleren kan du dermed følge din udvikling mere præcist.

I forbindelse med målingen vil der være en kort gennemgang af resultatet.

Målingen tager i alt 15 min. og koster 100 kr.

​Ønsker du nærmere gennemgang af behandling, kostråd, fysisk aktivitet eller lignende skal der bestilles tid til en konsultation.

Medicinsk behandling mod svær overvægt med GLP-1-analog (Saxenda).

GLP-1-analog er et EU-godkendt lægemiddel, som skal injiceres i huden 1 gang om dagen, og som hjælper med at regulere din appetit.

For at kunne modtage GLP-1-analog-behandling skal man være over 18 år, have et BMI over 27 og helbredsproblemer på grund af overvægt (eks. sukkersyge, højt blodtryk, søvnapnø) eller et BMI over 30.

Bivirkninger

GLP-1-analog kan, som al anden medicin, give bivirkninger, men ikke alle får bivirkninger og som oftest forsvinder de inden for et par uger.

De mest almindelige bivirkninger er kvalme, opkastning, forstoppelse og diare.

Forløb

Inden medicinsk behandling kan opstartes i Dr Holm Klinikken, skal du være opstartet i et pakkeforløb (1 år) og have modtaget ca. 2-3-4 måneders behandling, hvor din behandling grundlægges med hjælp af Behandlerlicens Pro, hvor der er løbende support. ​I forløbet vurderes det, om medicinsk behandling kan være noget for dig. Hvis vi opstarter behandling, skal du have taget en blodprøve, og er denne fin, udskriver vi en recept og du vil blive grundigt instrueret i brugen af medicinen samt fulgt op løbende undervejs.

Du vil da også få udleveret en lille taske indeholdende:

- Guide til GLP-1-analog (Saxenda)

-​ En USB-nøgle – med en lille film om brugen af medicinen.

- Information om, hvor du kan købe nåle.

-​ Et certifikat – dokumentation ved udlandsrejse

-​ 2 pakker nåle til opstartsfasen

Pris

Kontakt os for information og priser om pakkeforløb.

Blodprøve 500 kr. (inden GLP-1-analog-opstart).

Pris for medicinsk behandling er i øjeblikket 86 kr. om dagen (egen betaling).

KONTAKT OS

Konta​kt os på klinikken@drholm.com eller på telefon +45 61 46 44 63 alle hverdage

fra kl. 9-13, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller ønsker en prisliste tilsendt.

​Udtalelser fra konsultationer hos Jens-Christian Holm

"Jeg vil gerne takke for min 1. konsultation hos Jens-Christian. Som I uden tvivl har hørt om adskillige gange, er det jo helt skælsættende for en overvægtig ENDELIG at blive vurderet/set i rette lys – taget alvorligt. Udover at definere svær overvægt som en kronisk lidelse, tog jeg særligt 2 andre ting med mig hjem:

  • Jens-Christian, du tager ansvaret, såfremt jeg ’blot’ følger planen.
  • Med 2 andre kroniske lidelser = udfordringer, var det også muligt for mig at få udarbejdet en realistisk plan.

Jeg er all onboard – har implementeret alle punkterne og er fuld af tro på planens virkning. Der er sagt farvel til alle uvaner i et huk. Jens-Christian du ved godt selv, du er unik og har udarbejdet noget unikt, men jeg har alligevel brug for at give dig en feedback til din motivation:

  • Du er engageret, nærværende og virker oprigtigt interesseret i mig og mine særlige udfordringer.
  • Du formidler ud fra mit niveau fremfor et standard-foredrag, hvor jeg allerede kender flere ting fra din bog mv – du spilder ikke tiden og starter på rette niveau.
  • God veksling mellem ’foredrag’ / teori og den praktiske del.
  • God humor og energi i en skøn kombi med lettere forvirring og lidt småskør på en herlig måde.
  • Du brænder igennem, sætter helt klart dit fodtryk og nu forstår jeg, hvordan blot én konsultation med dig kan gøre en forskel."

Annette, 54 år

”Min datter, hendes far og jeg var til konsultation hos dig i mandags.

Jeg vil blot fortælle dig et par linjer om, hvordan hun oplevede det.
Hun har før måtte overtales til at komme derind, fordi hun ikke har syntes det var rart og blive “italesat” hvad hun må og ikke må spise.

Men i mandags havde vi en helt anden pige med hjem da vi kørte fra jer.

Min datter sagde med egne ord, at du var hård (på den gode måde) og at du var ærlig og at hun endelig havde fået klar besked på sådan en måde, som gjorde at hun havde det godt og godt med tanken om at hun skulle komme tilbage på et tidspunkt.

For at bruge hendes egne ord, sagde hun at hun syntes du var en dygtig læge og hun havde stor respekt for dig fordi du var ærlig og hjalp så mange børn.
Det synes jeg bare du skulle vide!”
Familien S.K.​

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om vores effektive behandling, der giver et varigt vægttab. Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-Modellen på telefon:​ +45 6146 4463 eller skriv til e-mail: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211