-->

Dr Holm Klinikken

Privatkonsultationer

Vi tilbyder behandling af overvægt og svær overvægt. Konsultationerne foregår hos læge, sygeplejerske, kostvejleder, fysioterapeut eller psykolog. Der er desuden mulighed for forskellige pakkeforløb over 1 år med konsultationer hos læge, sygeplejerske og kostvejleder.

Behandlingen er baseret på en helt ny sundhedspædagogik, som dels har vist overbevisende resultater, dels ikke er baseret på en tro på motivation, men i stedet er udviklet ud fra vores viden og erfaringer;

  1. ​Overvægt er en sygdom således at behandleren har behandleransvaret ligesom med alle andre sygdomme.
  2. ​Fedtmassen reguleres og forsvares aktivt af et genialt og sofistikeret hormonsystem der gør kroppen i stand til at bevare fedtmassen effektivt og som derved ikke handler om motivation.
  3. ​En ny sundhedspædagogik der er i stand til at mindske skyld, skam og selvbebrejdelse og som over tid lærer patienten at varetage og dermed mestre og magte sin egen behandling.

Behandlingsforløbet bliver skræddersyet efter dine vilkår og udfordringer. Som udgangspunkt består et forløb af en opstartskonsultation efterfulgt af opfølgende konsultationer hos vores sygeplejerske og/eller kostvejleder.​

​​Kontakt os gerne for yderligere information:

E-mail klinikken@drholm.com

Tlf. +45 61464463

Ved første konsultation laves en grundig gennemgang af dagligdagen, hvorefter der udarbejdes en individuel skræddersyet behandlingsplan. De opfølgende konsultationer tager derefter afsæt i resultatet af behandlingen og hvor der fokuseres på dine udfordringer. Vi har altid fokus på at behandlingen skal tage udgangspunkt i din hverdag, da behandling af overvægt altid vil være livslang da vi ved, at kroppens hormonsystem aktivt forsøger at bevare og forsvare fedtmassen. Vores mål er at gøre dig i stand til at varetage din egen behandling effektivt. 

​​Bliv vejet og følg din udvikling

I Dr Holm Klinikken kan du kan blive vejet på vores Tanita bioimpedansmåler. Denne vægt måler din fedt- og muskelmasse og giver dermed en mere nuanceret vurdering af dit resultat. Hvis du har øget din fysiske aktivitet, vil du typisk øge din muskelmasse. Dette ses ikke på en almindelig vægtmåling der måler din samlede kropsvægt. På bioimpedansmåleren kan du dermed følge din udvikling mere nøje.

Målingen tager i alt 15 min. og koster 100 kr.

I forbindelse med vejningen vil der være en kort gennemgang af resultatet. Ønsker du nærmere gennemgang af behandling, kostråd, træning eller lignende skal der bestilles tid til en privatkonsultation.

Hvis du ønsker at bestille tid til en bioimpedansmåling i Dr Holm Klinikken bedes du skrive til: klinikken@drholm.com​​

NYHEDER

Gratis gåture med Dr Holm Klinikken

Hver onsdag kl. 15.30 til 16.30 går vi sammen en tur på Fjordstien i Holbæk.

Alle kan være med uanset tempo og kondition.

Kontakt os på klinikken@drholm.com for nærmere information og tilmelding. 

Det er gratis at deltage.


​Blodprøver

Vi arbejder på at kunne tilbyde blodprøvetagning med henblik på genetiske undersøgelser, der har relevans for at afdække evt. overvægt og dets komplikationer.

Kontakt os på klinikken@drholm.com for yderligere information.​

Kontakt

Dr Holm
Kalundborgvej 114

4300 Holbæk​

tlf. +45 61469960

email contact@drholmcourses.com 

​Dr Holm

omfatter

Dr Holm
CVR 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR 39247488

Dr Holm App ApS
CVR 38974211