​EU-godkendt medicinsk vægttab

Professionel behandling af overvægt med effektive resultater

Hos Dr Holm har vi specialiseret os inden for viden om og behandling af overvægt.

I vores klinik i Holbæk behandler vi patienter, også med anerkendte præparater til medicinsk vægttab med injektioner. Medicinsk behandling kan aldrig stå alene, og der er en tid både før, under og efter at man tager medicin for overvægt. Med Holbæk-modellen kan vi hjælpe de fleste uden medicin, men vi benytter os selvfølgelig af medicinsk behandling, hvis det er nødvendigt.

Vi tager bl.a. imod patienter fra lokalområdet, København, hele det øvrige Sjælland og resten af Danmark.

Vores behandling er bredt anerkendt og har hjulpet patienter med overvægt i både Danmark og udlandet med effektive resultater.

Medicinsk vægttab med injektioner – med fokus på værdighed og respekt

Vi kan på flere forskellige måder hjælpe, hvis du lever med enten overvægt eller svær overvægt. En af måderne er med medicinsk vægttab med injektioner.

Vi har receptpligtig medicin til vægttab, der er både evidensbaseret og internationalt godkendt ved EU. Det vil sige, at den medicinske behandling bygger på omfattende undersøgelser og bredt anerkendte forskningsresultater, udført af verdens førende forskere på området.

Behandlingen tilbydes som en kombination med Holbæk-modellen, der er udviklet af ledende overlæge, ph.d. og international ekspert Jens-Christian Holm. Modellen er rettidig omsorg for patienter, der lever med overvægt. Vi tilbyder derfor en behandling med fokus på værdighed og respekt, der fremmer trivsel og sundhed for vores patienter med overvægt.​

Kontakt os og hør mere om vores behandling

Hvis du ønsker at prøve medicinsk vægttab, eller hvis du vil høre mere om vores behandling af overvægt, så er du meget velkommen til at kontakte os på klinikken@drholm.com 

​Med en høj faglighed og den rette medicinske hjælp til vægttab, hjælper vi dig med at komme ned i vægt.​​

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: info@drholm.com 

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211