Behandling af data ved oprettelse af abonnement på DrHolmApp.dk

Den dataansvarliges identitet og kontaktoplysninger

Dr Holm App ApS

CVR-nr.: 38974211

Mail: contact@drholmapp.com

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • ​For at kunne opfylde den indgåede aftale i form af abonnement på DrHolmApp.dk med henblik på vejledning om kost og andre tiltag mod overvægt.
  • ​For at kunne evaluere effekten af vores rådgivning og behandling.
  • ​For at kunne markedsføre vores andre tilbud til personer med overvægt.
  • Grundlaget for behandlingen er at kunne opfylde aftalen om vejledning og rådgivning samt i visse tilfælde at yde samfundsfaglig behandling ud fra konkrete helbredsoplysninger. Markedsføring af andre tilbud, herunder kurser vil forudsætte, at du giver samtykke hertil i appen.

​Kategorier af personoplysninger

Vi behandler potentielt følgende kategorier af personoplysninger om dig (ikke nødvendigvis alle data, men blot de data du opgiver til os):

  • Almindelige personoplysninger: Navn, køn, fødselsdato, kontaktoplysninger og bankoplysninger.
  • ​Særlige kategorier: Vi registrerer og gemmer dine svar på vores spørgsmål i online-konsultationerne, herunder oplysninger om livsstil samt helbredsoplysninger.

Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • ​Webudviklere: De oplysninger vi registrerer når du opretter en profil på DrHolmApp.dk hostes af vores eksterne webudvikler. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver din mailadresse registreret hos vores webudvikler. Der er indgået databehandleraftale med vores webudvikler, som er hjemmehørende i Danmark. Data lagres i et professionelt hostingcenter inden for EU.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine data i 5 år efter endt abonnement til det formål at du, som abonnent, kan få adgang til dine tidligere registreret data, såfremt du ønsker at genoprette din profil. Herefter bliver alle data anonymiseret til brug ved evaluering og statistikføring. Vi vil lægge stor vægt på dels at beskytte alle data til alle tidspunkter dels at slette oplysninger når de ikke længere er nødvendige for at kunne dokumentere/udvikle vores aktiviteter.

Tilbagetrækning af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til markedsføring tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: info@drholm.com 

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211