Behandling af data ved bestilling af konsultationer

Den dataansvarliges identitet og kontaktoplysninger

Dr Holm

CVR-nr.: 28050542

Mail: contact@drholmcourses.com

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • ​For at kunne gennemføre den korrekte sundhedsfaglige behandling.
  • ​For at kunne evaluere vores behandlingseffekter.

​Kategorier af personoplysninger

Vi behandler potentielt følgende kategorier af personoplysninger om dig (ikke nødvendigvis alle data, men blot de data du opgiver til os):

  • ​Almindelige personoplysninger: Navn, køn, fødselsdato, adresse og kontaktoplysninger.
  • ​Særlige kategorier: patientrelateret data som skønnes nødvendige at registrere for at kunne varetage en lægefaglig service, herunder helbredsoplysninger. I nogle tilfælde og kun ved udtrykkeligt samtykke indsamler vi genetiske og biometriske data.
  • ​Som patient i vores klinik får du abonnement til DrHolmApp.dk – læs her hvilke oplysninger vi registrerer ved oprettelse på DrHolmApp.dk.

Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • ​Regnskabsfirma: Vi deler de nødvendige data (navn og kontaktoplysninger) med vores regnskabsfirma med henblik på at kunne fakturere vores ydelser til dig.
  • ​Webudvikler: Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver din mailadresse registreret hos vores webudvikler. Tilmelding til nyhedsbrev vil kun foregå, hvis du giver samtykke hertil.

Opbevaring af dine personoplysninger

Oplysninger indsamlet i forbindelse med aftale om en privatkonsultation bliver gemt og opbevaret i 10 år til journalføring, som vi lovmæssigt er forpligtet til. Vi gemmer desuden dine oplysninger i forbindelse med bogføring, fakturering, revision samt muligheden for at kunne optimere vores produktportefølje. Vi vil lægge stor vægt på dels at beskytte alle data til alle tidspunkter dels at slette oplysninger når de ikke længere er nødvendige for at kunne dokumentere/udvikle vores aktiviteter.

Tilbagetrækning af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit eventuelle samtykke til markedsføring tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: info@drholm.com 

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211