-->

​EU-godkendt medicinsk hjælp til vægttab

Professionel behandling af overvægt med effektive resultater

Hos Dr Holm har vi specialiseret os inden for viden om og behandling af overvægt. Overvægt og svær overvægt medfører en høj risiko for at få mere end 250 alvorlige psykologiske og medicinske komplikationer samt 15 forskellige kræftsygdomme i voksenlivet.

På forskellige måder kan hver lidelse reducere levetiden, øge sygeligheden og på mange andre måder være invaliderende for patienten med overvægt.

I vores klinik i Holbæk behandler vi patienter med medicinsk hjælp til vægttab. Vi tager bl.a. imod patienter fra lokalområdet, København, hele det øvrige Sjælland og resten af Danmark. Vores behandling er bredt anerkendt og har hjulpet patienter med overvægt i både Danmark og udlandet med effektive resultater.

Medicinsk hjælp til vægttab med fokus på værdighed og respekt

Vi kan på flere forskellige måder hjælpe, hvis du lever med enten overvægt eller svær overvægt. En af måderne er med medicinsk hjælp til vægttab.

Vi har receptpligtig medicin til vægttab, der er både evidensbaseret og internationalt godkendt ved EU. Det vil sige, at den medicinske behandling bygger på omfattende undersøgelser og bredt anerkendte forskningsresultater, udført af verdens førende forskere på området.

Behandlingen tilbydes som en kombination med Holbæk-modellen, der er udviklet af ledende overlæge, ph.d. og international ekspert Jens-Christian Holm. Modellen er rettidig omsorg for patienter, der lever med overvægt. Vi tilbyder derfor en behandling med fokus på værdighed og respekt, der fremmer trivsel og sundhed for vores patienter med overvægt.

Kontakt os og hør mere om vores behandling

Hvis du ønsker at få medicinsk hjælp til vægttab, eller hvis du vil høre mere om vores behandling af overvægt, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Med en høj faglighed og den rette medicinske hjælp til vægttab, hjælper vi dig med at komme ned i vægt.​

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: contact@drholmcourses.com.

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211