En dag med Dr Holm ​- Behandling af overvægt

​​Du inviteres hermed til En Dag med Dr Holm.

Jens-Christian Holm, ledende overlæge, ph.d., initiativtager og leder af en europæisk akkrediteret klinik til behandling af overvægt og relaterede komplikationer samt forskningsskrukturen The HOLBAEK Study, og som også har udviklet HOLBÆK-modellen, afholder en fuld undervisningsdag med det formål at klæde personer på således, at man selv kan håndtere sin overvægt og alle de relaterede udfordringer det indebærer. HOLBÆK-modellen understøttes af veldokumenterede resultater og har tiltrukket sig international opmærksomhed. Hvis denne non-medicinske indsats ikke er tilstrækkelig går vi direkte videre med muligheder for medicinsk behandling.

En dag med Dr Holm henvender sig til personer, der har overvægt eller svær overvægt, som ønsker at forstå og forholde sig til hvordan man bedst behandler sin overvægt. Pårørende til personer med overvægt kan også have glæde af de indsigter og perspektiver, som dagen giver i forhold til, hvordan overvægt skal håndteres, og for i højere grad at kunne støtte og hjælpe og for at kunne tale et sprog, hvor mennesker med overvægt ikke nedgøres, stigmatiseres eller diskrimineres.

En dag med Dr Holm giver dig et bredt og nuanceret indblik i forståelsen af overvægt og svær overvægt. Man modtager en individualiseret og effektiv behandlingsplan og bliver klædt på til at håndtere overvægt. Dagen giver således et overblik til at forstå, hvordan man opretholder en sundere vægt på den lange bane.

Dr Holm har en lang erfaring fra klinisk dagligt arbejde med at behandle patienter med overvægt og svær overvægt, og har undervist og uddannet sundhedsprofessionelle til at behandle børn, unge og voksne med overvægt. Dr Holm anvendes som international ekspert af store organisationer samt regeringer og lande.

Holbæk-modellen er baseret på en lang række videnskabelige artikler, der er offentliggjort i internationalt anerkendte tidsskrifter. I en lang række undersøgelser har metoden vist at reducere graden af overvægt hos 65-85 % af patienterne og hvor endnu flere opnår en forbedret kropssammensætning. Derudover reduceres det forhøjede blodtryk, forhøjede kolesteroler, fedtlever, søvnapnø og livskvalitet, humør og kropsopfattelse forbedres. Forældre til børn og unge reducerer også graden af overvægt, når familier er i behandling. Behandlingsresultaterne er uafhængige af socialklasse, graden af overvægt og 15 hyppige genmutationer, der normalt er forbundet med udvikling af svær overvægt.

En dag med Dr Holm er et paradigmeskifte i forståelsen og behandlingen af overvægt og svær overvægt hos børn, unge og voksne.

Deltagere får en skræddersyet behandlingsplan, der er ledsaget af et 3-måneders abonnement til DrHolmApp.dk

​​​

Hvornår:

Ny dato kommer snart

Hvor:

Pris:

2.250 kr. inkl. moms

Program:

En dag med Dr Holm

Tilmelding:

Tilmeld dig "En dag med Dr Holm" her

Ved tilmelding sendes en bekræftelsesmail og faktura.

Det er ikke muligt at få kursusafgiften refunderet, hvis afbud sker mindre end 30 dage før kursusafholdelse.

Kontakt os og lær mere om Holbæk-Modellen

​Kontakt os gerne for mere information om Holbæk-modellen, der giver et bedre og sundere liv med et bedre helbred. 

Ring til Dr Holm og hør mere om Holbæk-modellen 

Telefon:​ +45 61464463 

eller skriv til e-mail: info@drholm.com 

Dr Holm​ omfatter

Dr Holm

CVR: 28050542

Dr Holm Health ApS
CVR: 39247488

Dr Holm App ApS
CVR: 38974211